Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Υδροχόο - Προτεραιότητα στις επαφές, συζητήσεις & συναλλαγές

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις 

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον αέρινο κι επικοινωνιακό Υδροχόο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας κάνοντας τις επαφές, τις συζητήσεις και τις συναλλαγές προτεραιότητα. Καθώς όμως τις πρωινές ώρες θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ερμή στον Ταύρο και το απόγευμα τετράγωνο με τον Ουρανό, μπορεί να γινόμαστε πιο παρορμητικοί και να βγάζουμε εύκολα συμπεράσματα χωρίς να έχουμε όλα τα δεδομένα στη διάθεση μας για κάποια κατάσταση ή να γινόμαστε ισχυρογνώμονες. Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι αυτοί που επηρεάζονται περισσότερο και μπορεί εκτός της δικής τους βιασύνης και ισχυρογνωμοσύνης να έχουν και απρόοπτα στο πρόγραμμα τους που τους βγάζουν εκτός πλάνου. Τις μεσημεριανές ώρες η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Άρη και θα έχουμε την τάση να βιώνουμε τα πράγματα πιο έντονα απ’ όσο είναι στην πραγματικότητα. Η κύρια όψη της ημέρας είναι η σύνοδος του Άρη από τον Κριό με τον Χείρωνα στο ίδιο ζώδιο τις απογευματινές ώρες. Η όψη αυτή μπορεί να φανεί χρήσιμη αν είμαστε αποφασισμένοι να δείξουμε αυτοπεποίθηση στις διεκδικήσεις μας και φυσικά αν δεν επιτρέπουμε στους άλλους να μας υποβαθμίζουν ή να μας πληγώνουν με τα λόγια τους. Σε κάποιους μπορεί να πυροδοτήσει περισσότερες ανησυχίες και αγωνίες που έχουν όμως βαθύτερες ρίζες στο παρελθόν και σε κάποια απόρριψη που πιθανώς έχουν βιώσει. Επηρεάζονται περισσότερο Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί κι Αιγόκεροι.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο ευνοεί τις επαφές σας σήμερα και θα είναι μια μέρα που θα έχετε πολλά να συζητήσετε αλλά και να σκεφτείτε που αναφέρονται στο μέλλον. Όμως αν πρέπει να πάρετε μια απόφαση δεσμευτική για σας, είτε σε ένα επαγγελματικό είτε σε ένα οικονομικό ζήτημα, εξετάστε όλες τις παραμέτρους προσεκτικά πριν συμφωνήσετε. Αν κάποιος σας πιέζει να αποφασίσετε άμεσα και χωρίς να έχετε κάνει την έρευνα σας τότε πιθανώς κάτι σας κρύβει. Καλύτερα όμως να μη βιαστείτε. Παρατηρήστε περισσότερο τις δικές σας αντιδράσεις, πώς νιώθετε σε σχέση με ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση. Δεν είναι ανάγκη να αντιδράσετε αμέσως σε κάτι, απλώς να ακούσετε πιο πολύ τον εαυτό σας απ’ ό,τι τους άλλους και να πάρετε τον χρόνο σας εξετάζοντας όλα τα δεδομένα που έχετε στα χέρια σας. Η σύνοδος του Άρη με τον Χείρωνα στο ζώδιο σας αποτελεί μια εξαιρετική αφορμή για να δείτε καλύτερα και σε βάθος τα θέματα του θυμού και πώς εκφράζετε τα αρνητικά σας συναισθήματα. Γίνεστε επιθετικοί κι απότομοι με όποιον βρεθεί μπροστά σας ή τον καταπίνετε και χαλάτε τη διάθεση σας και κατ’ επέκταση την υγεία και την ψυχολογία σας; Σίγουρα θα υπάρχει κάποιος τρόπος για να τον διαχειρίζεστε πιο θετικά και για σας και για τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα θέματα της καριέρας και γενικώς το μέλλον των επαγγελματικών σας θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα μια μέρα σαν τη σημερινή με τη Σελήνη στον Υδροχόο σε απαιτητικές όψεις με τον Ερμή και τον Ουρανό που βρίσκονται στο ζώδιο σας. Θα πρέπει να είστε όμως αρκετά ευέλικτοι καθώς κάποια πράγματα που είχατε σχεδιάσει μπορεί ειδικά προς το απόγευμα να αλλάξουν ξαφνικά και να χρειάζεται να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα. Μολονότι οι άλλοι θα είναι αρκετά δεκτικοί απέναντι σας σε μια ιδέα που μπορεί να έχετε, καλό θα ήταν να μην ανοίξετε όλα τα χαρτιά σας. Δίνοντας κάτι θα τους ανοίξετε την όρεξη για περισσότερα από το να αποκαλύψετε μονομιάς όλα τα πλάνα σας. Η σύνοδος του Άρη με τον Χείρωνα στον Κριό μπορεί να σας κάνει να έχετε δεύτερες σκέψεις σε σχέση με το αν αναγνωρίζεται η δουλειά που κάνετε αλλά μην αποθαρρύνεστε. Τα εμπόδια είναι προσωρινά. Από την άλλη σας καλεί να σκεφτείτε τι είναι αυτό που σας αποτρέπει από το να κάνετε βήματα προόδου στη ζωή σας. Είναι κάποια σχέση, είναι κάποια δική σας κακή συνήθεια, είναι κάποια δεδομένα που φοβάστε μην αλλάξουν και τα χάσετε; Ό,τι κι αν είναι, καλά θα κάνετε να δείτε τις εξαρτήσεις αλλά και κάποιες τραυματικές καταστάσεις του παρελθόντος που πιθανώς σας ζόρισαν και δεν σας αφήνουν να ανοίξετε τα φτερά σας και να πάτε μπροστά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας είναι αρκετά βοηθητική για τις επαφές σας σήμερα και μάλιστα είναι πολύ πιθανό να είναι και αποκαλυπτική σε σχέση με μια κατάσταση που εσείς βλέπατε ωραιοποιημένα στο παρελθόν. Κάποιος μπορεί να σας δείξει πτυχές μιας ιστορίας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο που δεν είχατε δει ή δεν θέλατε να δείτε κι αυτό να σας αναστατώσει αρχικά. Στην πορεία της μέρας αν σκεφτείτε καλύτερα όμως τα πράγματα, θα δείτε ότι μόνο όφελος μπορεί να έχετε από το να δείτε την αλήθεια. Η αλήθεια μας ελευθερώνει. Αν χρειάζεται να κάνετε μια συζήτηση που αποφεύγατε καιρό με κάποιο πρόσωπο μιλώντας με ειλικρίνεια για ό,τι σκέφτεστε και νιώθετε θα πάει τη σχέση σε άλλο επίπεδο. Η σύνοδος του Άρη με τον Χείρωνα στον φιλικό σας Κριό στον 11ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε κάποια λύση σε ένα πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίζετε σε μια φιλική ή επαγγελματική σχέση.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ