Αθηνά Οικονομάκου για το διαζύγιο: «Δεν τα μεγαλώνω μόνη μου τα παιδιά, είμαστε μαζί με τον Φίλιππο σε αυτό» - «Δεν έχει αλλάξει κάτι» (φωτό)

«Είμαι ήρεμη, είμαι καλά. Προχωράμε παρακάτω, η ζωή συνεχίζεται», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Η καλλονή Αθηνά Οικονομάκου για πρώτη φορά μετά το διαζύγιο της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο έδωσε συνέντευξη, στην οποία ξεκαθαρίζει το τοπίο.

 Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! 

Στην αρχή εξήγησε τον λόγο που αποφάσισε με τoν επιχειρηματία, να κάνουν γνωστό τον χωρισμό τους με μια ανακοίνωση.

«Έγινε για να μη λέει ο καθένας ό,τι θέλει;» ρωτήθηκε σχετικά με αυτό. «Ναι, αν και ξέρω ότι είναι κάτι που δε γίνεται σεβαστό από όλους. Ωστόσο το κάναμε για να προστατεύσουμε όσο μπορούμε την οικογένειά μας» απάντησε και στην πορεία τόνισε ότι δεν έχει δεχτεί καμία πίεση μέχρι τώρα για το θέμα.

Όσο για το πώς τη βρίσκει αυτή η περίοδος που διανύει τώρα, η Αθηνά Οικονομάκου σχολίασε:

«Είμαι ήρεμη, είμαι καλά. Προχωράμε παρακάτω, η ζωή συνεχίζεται. Ό,τι γίνεται είναι πάντα για καλό. Αυτό πιστεύω ότι ισχύει σε κάθε αλλαγή που έρχεται στη ζωή μας, σε κάθε ευκαιρία, σε κάθε απόφαση. Ακόμα και στα χειρότερα, έπειτα από ένα διάστημα καταλαβαίνεις γιατί σου συνέβη κάτι και το αξιολογείς αναλόγως. Όλα χρειάζονται χρόνο. Σε αυτή τη φάση βρίσκομαι τώρα, είμαι πολύ καλά».

Για το μεγάλωμα των παιδιών της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο τόνισε: «Δεν τα μεγαλώνω καθόλου μόνη μου, είμαστε μαζί με τον Φίλιππο σε αυτό, τα μεγαλώνουμε μαζί, δεν έχει αλλάξει κάτι. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες μέρες πιο δύσκολες, με περισσότερες ευθύνες, αλλά είμαστε πολύ δεμένοι ως οικογένεια κι αυτό δεν αλλάζει».

Διαβάστε ακόμα: Αθηνά Οικονομάκου: Οι πρώτες δηλώσεις της ηθοποιού μετά το διαζύγιo – «Είμαι πολύ καλά, η ζωή συνεχίζεται» (φωτό & βίντεο)

Τέλος, η ηθοποιός ρωτήθηκε έμμεσα, αν φέτος το καλοκαίρι θα κάνει διακοπές στη Μύκονο ή τη Σαντορίνη, νησιά όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο πρώην σύζυγός της.

«Δεν έχω κανονίσει ακόμα διακοπές, αλλά κανένας προορισμός δεν είναι απαγορευμένος, γιατί, όπως σου είπα, έχουμε μια πολύ καλή σχέση, δεν έχουμε τέτοια θέματα» απάντησε η Αθηνά Οικονομάκου.

Το χρονικό της σχέσης του

Το καλοκαίρι του 2013 ξεκίνησε η σχέση της με τον επιχειρηματία Φίλιππο Μιχόπουλο. 

Στις 18 Νοεμβρίου 2017 παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο Γύθειο.

Στις 14 Μαρτίου 2018 ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, Μάξιμος-Σπύρος ενώ λίγους μήνες αργότερα, στις 6 Οκτωβρίου, το ζευγάρι παντρεύτηκε και με θρησκευτικό γάμο στη Μύκονο.

Στις 9 Ιουνίου 2021 ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, Σιέννα-Ηλέκτρα.

Διαβάστε ακόμα: Αθηνά Οικονομάκου-Φίλιππος Μιχόπουλος: Ο μεγάλος έρωτας & το απρόσμενο διαζύγιο - Σκηνές από τον παραμυθένιο γάμο στη Μύκονο (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ