Πριγκίπισσα Kate: «Ανταποκρίνεται καλά στη χημειοθεραπεία» - «Δεν υπάρχει βιασύνη για να κάνει την δημόσια εμφάνιση», αποκαλύπτει φίλος του Παλατιού (φωτό)

«Είναι όλοι δίπλα της και πρώτα από όλους ο σύζυγός της Πρίγκιπας Ουίλιαμ», συμπληρώνει.

Τρείς μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που η Πριγκίπισσα Κέιτ ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο και ότι κάνει χημειοθεραπείες.

Τώρα οι εικασίες είναι πολλές σχετικά με το πότε θα κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση.

Τα τελευταία δημοσιεύματα αναφέρουν πως η πριγκίπισσα της Ουαλίας βγήκε έξω με την οικογένειά της τις τελευταίες ημέρες, κάνοντας πολλούς να πιστέψουν ότι δεν θα αργήσουμε να τη δούμε σε κάποια βασιλική υποχρέωση. 

Σύμφωνα με την Daily Mail η επιστροφή της ίσως είναι πιο άμεση από όσο φανταζόμαστε.

«Όταν νιώσει έτοιμη η Κέιτ, θα επιστρέψει»

Ωστόσο, άλλες πηγές που μίλησαν στο Vanity Fair ανέφεραν πως η Κέιτ Μίντλετον δεν βιάζεται να επιστρέψει στην εργασία της, με την προσοχή της να επικεντρώνεται στην ανάρρωσή της. 

Βάσει των πληροφοριών «δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα και σίγουρα δεν υπάρχει βιασύνη. Θα γίνει όταν η Κάθριν νιώσει έτοιμη και όταν πάρει το πράσινο φως από την ιατρική της ομάδα. Αλλά θα επιστρέψει 100% στη δουλειά της, γι’ αυτό δεν υπάρχει καμία αμφιβολία».

Υπενθυμίζεται πως η Κέιτ Μίντλετον δεν έχει εμφανιστεί δημόσια από την ημέρα των Χριστουγέννων. 

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Kate: «Μπορεί να μην εμφανιστεί δημόσια για το υπόλοιπο της χρονιάς» - «Η agenda της είναι άδεια» - Tι κρύβεται πίσω από τα θλιβερά νέα (φωτό)

Η μακροσκελής απουσία της από τα φώτα της δημοσιότητας θεωρείται ότι είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους θέλησε να μεταφέρει η ίδια την είδηση για τον καρκίνο της μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος. Σύμφωνα με γνώστες, η Κέιτ ήθελε ο κόσμος να δει ότι είναι καλά.

«Ανταποκρίνεται καλά στη χημειοθεραπεία»

Πηγές, μάλιστα, από το περιβάλλον της πριγκίπισσας δήλωσαν στο Vanity Fair πως η Κέιτ Μίντλετον, η οποία υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία, έχει «δείξει σημάδια πως ανταποκρίνεται» στη θεραπεία της τις τελευταίες εβδομάδες και αισθάνεται πολύ καλύτερα.

«Ήταν μεγάλη ανακούφιση το γεγονός πως ανταποκρίνεται καλά στη φαρμακευτική αγωγή και στην πραγματικότητα τα πηγαίνει πολύ καλύτερα», λέει ένας οικογενειακός φίλος. «Ήταν φυσικά μια πολύ δύσκολη και ανησυχητική περίοδος. Την στηρίζουν όλοι και πρώτα από όλους ο σύζυγός της Πρίγκιπας Ουίλιαμ και τα παιδία της».

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Κέιτ: Δηλώνει συγκινημένη από τα χιλιάδες μηνύματα υποστήριξης – Το Παλάτι γεμίζει καθημερινά με ευχετήριες κάρτες (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ