Φώτης Μεταξόπουλος για την πρώην σύζυγό του, Νάντια Φοντάνα: «Χρωστάει λεφτά» - «Είναι σε άθλια κατάσταση η υγεία της»

«Ήμασταν 15 χρόνια μαζί. Ήταν μια σχέση πάθους και αγάπης»

Ο κορυφαίος χορευτής Φώτης Μεταξόπουλος παραχώρησε μία συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και μεταξύ άλλων μίλησε για την επίσης χορεύτρια και πρώην σύζυγό του, Νάντια Φοντάνα.

Πιο συγκεκριμένα είπε «Η Νάντια βρίσκεται σε άθλια κατάσταση, χρωστάει χρήματα και έχει πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας».

Αρχικά, ο Φώτης Μεταξόπουλος αναφέρθηκε στα δικά του προβλήματα υγείας, κυρίως με την όρασή του καθώς όπως είπε, βλέπει 4/10. Μιλώντας για τη Νάντια Φοντάνα, τόνισε ότι βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση, τόσο λόγω οικονομικών ζητημάτων, όσο και εξαιτίας της κακής κατάστασης της υγείας της.

«Νάντια Μακρίδου την έλεγαν. Εγώ τη βάφτισα καλλιτεχνικά και την έκανα Φοντάνα. Και με αυτήν έκανα καριέρα» θυμάται ο Φώτης Μεταξόπουλος.

Στην πορεία, είπε για τη σχέση τους: «Επίσης ήταν και γυναίκα παντρεύτηκαν και είμαστε 15 χρόνια μαζί. Ήταν μια σχέση πάθους και αγάπης. Και σήμερα υπάρχει ακόμη ίδια σχέση. Και μάλιστα έχει περάσει πολύ άσχημα!».

«Αν δεν ήταν η Νάντια δεν ξέρω αν η καριέρα μου θα ήταν έτσι»

Όπως εξήγησε, η Νάντια Φοντάνα: «Έχει πρακτορείο και έβαλε κάποιον διαχειριστή όταν χρειάστηκε να κάνει μια επέμβαση αλλά την χρέωσε και έτσι της το πήραν γιατί δεν είχε χρήματα να το πληρώσει. Χρωστάει λεφτά και είναι άθλια κατάσταση και επιπλέον έχει σοβαρό πρόβλημα με τα μάτια της, βλέπει 2/10. Έχει πρόβλημα και με τα ισχία της. Προσπαθώ να της βγάλω αναπηρική σύνταξη γιατί είναι χάλια. Της έβγαλα πρώτα τιμητική σύνταξη, πράγμα καθόλου εύκολο, αλλά έτρεξα! Γιατί θέλω τουλάχιστον ο άνθρωπος να "φεύγει" όρθιος. Επειδή έκανα καριέρα μαζί της αισθάνομαι ότι πρέπει να την βοηθήσω. Εάν δεν ήταν η Νάντια δεν ξέρω αν η καριέρα μου θα ήταν έτσι».

Image

twitter

Για την ιστορία ο Φώτης Μεταξόπουλος και η Νάντια Φοντάνα ήταν από τους πιο κορυφαίους χορευτές του ελληνικού κινηματογράφου. 

Ερωτεύτηκαν παράφορα και ήταν παντρεμένοι για 15 χρόνια. Τώρα διατηρούν καλές σχέσεις.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ