Δείτε εικόνες και βίντεο από την αποθεωτική υποδοχή του Ολυμπιακού στον Πειραιά: Το Ευρωπαϊκό κύπελλο στο λιμάνι - 100.000 στους δρόμους

Στις 5 τα ξημερώματα έφτασε η αποστολή του Ολυμπιακού στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά με Ευρωπαϊκό Κύπελλο 

Ιστορικές στιγμές ζουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού και όλοι οι Έλληνες μετά την κατάκτηση του  Conference League από την ομάδα, της πρώτης Ευρωπαϊκής "κούπας" που κατακτά Ελληνική ομάδα.

Λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα, το ανοιχτό πούλμαν της «ερυθρόλευκης» φιέστας έφτασε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά όπου χιλιάδες κόσμου έδωσαν αποθέωσαν τους παίκτες του Ολυμπιακού, κάνοντας τη νύχτα... μέρα με τα καπνογόνα και τραγουδώντας υποδεχόμενοι τους ήρωες ποδοσφαιριστές του θρύλου που κοίταζαν εκστασιασμένοι την ατμόσφαιρα και αποθανάτιζαν με τα κινητά τους τις στιγμές.

Δείτε ακόμα: Νάτοι-νάτοι οι πρωταθλητές: Οι παίχτες του Ολυμπιακό σηκώνουν την κούπα του Ευρωπαϊκού Κυπέλου - Δείτε φωτό και βίντεο

Οι Κυπελλούχοι Ευρώπης ανέβηκαν στη σκηνή που είχε στηθεί στην πλατεία, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Κώστα Φορτούνη αρχικά να απευθύνονται στον κόσμο και στη συνέχεια να σηκώνουν μαζί το τρόπαιο του Conference League υπό τον ήχο του «We Are The Champions» των Queen.


Διαβάστε ακόμα: Ο Ολυμπιακός έβγαλε όλη την Ελλάδα στους δρόμους: Πανηγυρίζουν σε όλες τις πόλεις - Δείτε βίντεο


Μαρινάκης: «Ζήτω ο Θρύλος, ζήτω ο Πειραιάς, ζήτω όλη η Ελλάδα»

«Σήμερα το όνειρο το τρελό είναι πλέον πραγματικότητα. Για τον Ολυμπιακό μας, για τον Πειραιά μας, για την Ελλάδα μας. Αυτή τη νύχτα θέλω να τη χαρούμε ιδιαίτερα, οι παίκτες, ο μεγάλος μας προπονητής και όλοι εσείς που μας δώσατε τη δύναμη να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε και να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Ζήτω ο Θρύλος, ζήτω ο Πειραιάς, ζήτω όλη η Ελλάδα», είπε ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών, Βαγγέλης Μαρινάκης.


Φορτούνης: Να αγαπάτε αυτή την ομάδα με την καρδιά σας

Στη συνέχεια, ο Κώστας Φορτούνης, σε ρόλο οργανωτή της κερκίδας έκανε τον μαέστρο στα συνθήματα που ομάδα και κόσμος τραγουδούσαν με μια φωνή, με το περίφημο «Είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό», να ξεχωρίζει.

«Κάναμε έναν άθλο, σας ευχαριστώ όλους. Να αγαπάτε αυτή την ομάδα με την καρδιά σας», είπε ο αρχηγός του Ολυμπιακού Κώστας Φορτούνης από την εξέδρα που είχε στηθεί στο Δημοτικό Θέατρο και υπό τους ήχους το «We are the champions» σήκωσε το ευρωπαϊκό κύπελλο.



Διαβάστε ακόμα: Πραγματικός Θρύλος! Συγκλονιστική βραδιά, Συγχαρητήρια - Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοκάκη για τον θρίαμβο του Ολυμπιακού

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ