Jennifer Lopez – Ben Affleck: «Η τραγουδίστρια παλεύει για αυτόν τον γάμο» - «Αρνείται να τα παρατήσει», αποκαλύπτει φίλος της (φωτό)

Η JLo έχει δώσει όλο της το "είνια" για να μην χωρίσουν!

Η Τζενιφέρ Λόπεζ προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατήσει τον γάμο με τον Μπεν Άφλεκ παρά όσα λένε τα δημοσιεύματα στα διεθνή μέσα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Μπεν Άφλεκ πιστεύεται ότι μετακόμισε σε ένα ενοικιαζόμενο ακίνητο στο Brentwood στις αρχές του μήνα, ενώ η J.Lo παρέμεινε στο «σπίτι των ονείρων» τους, αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων, στο Bel Air, μαζί με τα παιδιά τους.

Πιο συγκεκριμένα, πριν από τρεις εβδομάδες, η Τζένιφερ Λόπεζ περπάτησε μόνη της στο κόκκινο χαλί του Met Gala - για το οποίο ήταν co-host μαζί με την Anna Wintour, πολύ σημαντική στιγμή για την καριέρα της.

Ορισμένες πηγές δήλωσαν ότι ο Μπεν Άφλεκ έχει αποφασίσει να εγκαταλείψει τον διετή γάμο τους, έχοντας «έρθει στα συγκαλά του», και ότι η απόφασή του να αναζωπυρώσει το παλιό τους ειδύλλιο και να την παντρευτεί στο Λας Βέγκας τον Ιούλιο του 2022 γεννήθηκε απλώς από ένα «πυρετώδες απωθημένο».

Άλλοι λένε ότι το ζευγάρι επεξεργάζεται μαζί τα προβλήματά του και παραμένει αισιόδοξο, ενώ σίγουρα η προτεραιότητά τους είναι τα παιδιά τους.

Image

Διαβάστε ακόμα: Jennifer Lopez – Ben Affleck: Η τραγουδίστρια πουλάει το σπίτι τους & ψάχνει δικό της – «Τίτλοι» τέλους για το ζευγάρι; (φωτό & βίντεο)

«Αν το μόνο που χρειάζεται είναι να δουλέψει κανείς, τότε καλύτερα να πιστεύετε ότι η Lopez θα τα καταφέρει», λέει ένας από τους φίλους της J.Lo στο Λος Άντζελες.

«Έχει δώσει τον εαυτό της στην ερωτική της ιστορία με τον Μπεν και δεν θα την εγκαταλείψει χωρίς μάχη. Απ' ό,τι ακούω, υπάρχει ακόμα πολλή αγάπη εκεί, οπότε πρέπει να υπάρχει ελπίδα».

Επισήμως, κανένας από τους δύο δεν έχει σχολιάσει τις «εικασίες» σχετικά με τον γάμο τους. Όταν ρωτήθηκε ευθέως από δημοσιογράφο, η Τζένιφερ Λόπεζ αρνήθηκε να απαντήσει.

Διαβάστε ακόμα: Τζένιφερ Λόπεζ: Η άβολη ερώτηση δημοσιογράφου για το διαζύγιο με τον Μπεν Άφλεκ & η αποστομωτική απάντηση της 54χρονης σταρ (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ