Πριγκίπισσα Kate – Πρίγκιπας William: Αυτή η φωτογραφία του ζευγαριού «έρχεται» για πρώτη φορά στο φως – Έξαλλοι οι royal fans

Στα αδημοσίευτα για πολύ καιρό...

Πανικός έχει προκληθεί στους θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας, καθώς ήρθε στην επιφάνεια μία φωτογραφία του Πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Πριγκίπισσας Κέιτ που δεν είχαμε ξαναδεί.

Η Πριγκίπισσα Κέιτ δεν έχει επιστρέψει στα δημόσια βασιλικά καθήκοντά της, λόγω της διάγνωσής της με άγνωστη μορφή καρκίνου ενώ την ίδια στιγμή υποβάλλεται σε προληπτική θεραπεία.

Οι πληροφορίες που δίνει το Παλάτι του Μπάκιγχαμ είναι ότι η θεραπεία της πηγαίνει καλά, βγαίνει με την οικογένειά της και έχει ξεπεράσει το δύσκολο κομμάτι.

Που τραβήχτηκε η φωτογραφία;

Την ίδια στιγμή, το Airbnb των 850 λιρών τη βραδιά όπου έμειναν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στην Ουαλία πέρυσι μοιράστηκε μια αδημοσίευτη φωτογραφία του πριγκιπικού ζεύγους.

Συγκεκριμένα, το Duffryn Mawr Country House, μοιράστηκε στο Facebook μια φωτογραφία από τη διαμονή του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας πριν από έναν χρόνο ακριβώς.

Η ανάρτηση χαρακτήρισε την Πριγκίπισσα Κέιτ και τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ ως «τόσο ευγενικούς και φιλικούς», προσθέτοντας ότι ήταν «ευχαρίστηση» να μείνουν για το βράδυ.

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Kate: «Ανταποκρίνεται καλά στη χημειοθεραπεία» - «Δεν υπάρχει βιασύνη για να κάνει την δημόσια εμφάνιση», αποκαλύπτει φίλος του Παλατιού (φωτό)

Μετά τη διαμονή τους, η Κέιτ και ο Ουίλιαμ πόζαραν χαμογελαστοί με το προσωπικό και υπέγραψαν το βιβλίο επισκεπτών. 

Η Πριγκίπισσα Κέιτ φορούσε ένα midi καρό ασπρόμαυρο φόρεμα με φιόγκο στο λαιμό, μαύρο παλτό, ασορτί μπότες και τσαντάκι. Δίπλα της, ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ φορούσε ένα μακρύ παλτό, μπλε παντελόνι και γραβάτα.

Η σελίδα στο Facebook έγραψε: «Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που καλωσορίσαμε τον Γουίλιαμ και την Κέιτ, τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας, στο Duffryn Mawr. Ήμασταν στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τον Γουίλιαμ και την Κέιτ για μια νύχτα εδώ όταν επισκέφτηκαν το Brecon Beacons. Τόσο ευγενικοί και φιλικοί, ήταν χαρά να μείνουν εδώ».

Την εποχή της παραμονής τους η Kimberley Fry, η ιδιοκτήτρια του Duffryn Mawr and the Bluebell, είπε: «Μπήκαν μέσα σαν να είναι ντόπιοι. «Είχαν μια κράτηση και το κρατήσαμε κρυφό, αλλά οι ντόπιοι στην παμπ εξεπλάγησαν όταν τους είδαν. Νιώσαμε προνομιούχοι που τους είχαμε εδώ. Χρεώσαμε την ισχύουσα τιμή, όπως κάνουμε για όλους».

Το γεγονός βέβαια ότι αυτή την φωτογραφία δεν την έχουμε ξαναδεί, προκάλεσε σάλο τους θαυμαστές του Παλατιού. 

Όλοι αναρωτιούνται το γιατί.

Μάλλον ποτέ δεν θα μάθουν, γιατι τους την έκρυψαν...

Φωτογραφίες από το Airbnb όπου έμειναν Η Πριγκίπισσα Κέιτ και Πρίγκιπας Ουίλιαμ στην Ουαλία.

Μπορεί να είναι εικόνα Κοτσγουόλντς

Μπορεί να είναι εικόνα νησίδα κουζίνας, απορροφητήρας και εσωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα Κοτσγουόλντς

Μπορεί να είναι εικόνα φωτισμός και αμάρανθος

Υπέροχο airbnb και πολύ προσεγμένο!

Ε που αλλού θα έμενε το royal ζευγάρι;

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Kate: «Μπορεί να μην εμφανιστεί δημόσια για το υπόλοιπο της χρονιάς» - «Η agenda της είναι άδεια» - Tι κρύβεται πίσω από τα θλιβερά νέα (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Κέιτ: Δηλώνει συγκινημένη από τα χιλιάδες μηνύματα υποστήριξης – Το Παλάτι γεμίζει καθημερινά με ευχετήριες κάρτες (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ