Ο Ιβάν Σαββίδης ποζάρει καβάλα σε μαύρο άλογο με την κούπα του πρωταθλητή: Το έστειλαν το κύπελλο στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ στο Ροστόφ (φωτό)

Ο ΠΑΟΚ είναι ο πρωταθλητής Ελλάδας και ο πρόεδρος της ομάδας Ιβάν Σαββίδης πανηγυρίζει

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης μπορεί να μην ήταν στη Θεσσαλονίκη όταν κέρδισε το πρωτάθλημα, όμως τα παιδιά του, Νίκος και Γιώργος που πανηγύρισαν με την ομάδα και τον κόσμο έστειλαν το κύπελλο στον πατέρα τους στο Ροστόφ

Εμφανώς αλλαγμένος ο Ιβάν Σαββίδης με πολύ μεγαλύτερο μούσι ποζάρει με το Κύπελλο στα χέρια, αλλά και επάνω σε ένα μαύρο άλογο.

«Μια τελευταία αγκαλιά στο τρόπαιο πριν ο Νίκος επιστρέψει στην Αγγλία. Το τρόπαιο σύντομα θα ταξιδέψει και σε μια ακόμη αγκαλιά, ίσως σ´ εκείνον που το αξίζει περισσότερο, στον Ιβάν Σαββίδη!», ανέφερε στο ποστάρισμα της η ασπρόμαυρη ΠΑΕ και 10 ημέρες αργότερα η κούπα ταξίδεψε στο Ροστόφ.

 

«Στην αγκαλιά του ανθρώπου που το πίστεψε πρώτος!», έγραψε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνοδεύοντας τη φωτογραφία του τρισευτυχισμένου Ιβάν Σαββίδη.

 

O Ιβάν Σαββίδης φωτογραφήθηκε με την κούπα πάνω σε ένα μαύρο άλογο, φορώντας τη φανέλα του αγαπημένου του ΠΑΟΚ.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι η πρώτη που δημοσιεύει η ασπρόμαυρη ΠΑΕ με τον κ. Σαββίδη και η οποία δεν προέρχεται από τις βιντεοκλήσεις που κάνει (ακόμη και καθημερινά) με τα στελέχη της ΠΑΕ ή τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ