Οι παίχτες του Ολυμπιακού γιόρτασαν την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου στην Άννα Βίσση: Τους έπαιξε και τον ύμνο του Παναθηναϊκού - Δείτε βίντεο

Απίστευτη η θεά, Άννα Βίσση τρόλαρε τους παίχτες του Ολυμπιακού 

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού πήγαν την Πέμπτη (30/05) στην Άννα Βίσση να γιορτάσουν την ιστορική νίκη τους επί της Φιορεντίνα και εκείνη, γνωστή για τα παναθηναϊκά της αισθήματα, έπαιξε τον… ύμνο του Παναθηναϊκού!

Οι «ερυθρόλευκοι» έγραψαν ιστορία το βράδυ της Τετάρτης και έγιναν η πρώτη ελληνική ομάδα με ευρωπαϊκό τίτλο. Σχεδόν ένα 24ωρο μετά τον θρίαμβο στη Νέα Φιλαδέλφεια, κάποιοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού διασκέδασαν στο νυχτερινό μαγαζί που τραγουδάει η Άννα Βίσση.

Η Άννα Βίσση τραγούδησε τον ύμνο του Παναθηναϊκού με την... ορχήστρα της να μην ακολουθεί:

 

Στη συνέχεια βέβαια η Άννα Βίσση έπαιξε και τον ύμνο του Ολυμπιακού, οπότε όλοι έμειναν ευχαριστημένοι. Ανάμεσα στους παίκτες του Ολυμπιακού που έδωσαν το παρών στο «Hotel Ermou» ήταν οι Ρέτσος, Αλεξανδρόπουλος, Πασχαλάκης.

Διαβάστε ακόμα: Conference League: Όλοι οι «Ερυθρόλευκοι» celebrities στον γήπεδο για τον Ολυμπιακό – Από την Νόνη Δούνια & τον Στέφανο Κασσελάκη ως τον Snik (φωτό)

Kάποια στιγμή ανέβηκε πάνω στη σκηνή ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, κρατώντας το τρόπαιο του Conference League και είπε στο κοινό: «Παιδιά ακούστε λίγο. Σίγουρα δεν είναι όλοι εδώ πέρα μέσα Ολυμπιακοί, αλλά αυτή η κούπα είναι για την Ελλάδα και πρέπει να το χαρούμε όλοι μαζί. Την φέραμε σε ελληνικά χώματα». Ορισμένοι από το κοινό τον γιούχαραν.


Τέλος η Άννα Βίσση όταν πλησίασε τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Αλέξανδρο Πασχαλάκη, του είπε: «Έχεις πάρα πολύ ωραία μάτια εσύ. Μου φαίνεται ότι τον “λεκέ” πρέπει να τον έχουν γράψει για σένα».

Διαβάστε ακόμα: Ολυμπιακός δείτε τα βίντεο: Αν ξεχωρίσουμε μία στιγμή, θα ήταν αυτή! Ποιος είναι ο μικρός Γιάννης Παπαστεφανάκης, το αγόρι στο καροτσάκι που σηκώνει την κούπα

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ