Jennifer Aniston: Ποια πολυβραβευμένη star του Hollywood της στάθηκε στα δύσκολα; - Την φωνάζουν «προστατευτική δύναμη» (φωτό)

Η ηθοποιός νιώθει ευγνώμων για την φιλενάδα της!

αγαπημένη μας Rachel από τα «Φιλαράκια» μίλησε για την αξία της φιλίας και την γυναικεία αλληλεγγύη.

H Jennifer Aniston μίλησε για τη φιλία της με τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό Nicole Kidman καθώς συμμετείχαν σε συζήτηση του «Hollywood Reporter» μαζί με τις Jodie Foster, Brie Larson, Naomi Watts, Ana Sawai και Sofía Vergara.

Οι φίλοι είναι ένα σημαντικό κομμάτι στη ζωή της Jennifer Aniston. Μπορεί να κινείται σε έναν χώρο που μοιάζει δύσκολο να αναπτυχθούν αληθινές σχέσεις αλλά κάποιες έχουν δοκιμαστεί σε δύσκολες στιγμές. 

Η Nicole Kidman είναι μία από τις συμπρωταγωνίστριές της που την έχει στηρίξει στο παρελθόν.

Η δυνατή φιλία τους

Σημειώνεται ότι η φιλία τους ξεκίνησε το 2005 σε ένα πάρτι για τις Χρυσές Σφαίρες ενώ επισφραγίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας «Just Go With It» στην Χαβάη το 2011.

«Δεν έχει να κάνει με τη δουλειά, αλλά απλώς με τη ζωή. Όταν κάναμε εκείνη την ταινία στη Χαβάη, με βοήθησες σε πολλά δύσκολα πράγματα που περνούσα. Απλά το να έχεις αυτή την αίσθηση της κοινότητας είναι πολύ χρήσιμο», είπε η σταρ των «Friends» εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της προς την στενή της φίλη.

twitter

Στη ρομαντική κομεντί η Aniston πρωταγωνίστησε μαζί με τον Adam Sandler ενώ η Kidman είχε ένα μικρό ρόλο, καθώς υποδύθηκε την φίλη της από το κολέγιο.

Kατά τη διάρκεια της συζήτησης υπογραμμίστηκε η σημασία της αλληλοϋποστήριξης των γυναικών στη βιομηχανία του θεάματος.

Oι γυναικείες φιλίες στο Hollywood

Οι υπόλοιπες γυναίκες στο πάνελ μίλησαν για το πώς οι γυναικείες φιλίες που ανέπτυξαν στη βιομηχανία τις βοήθησαν. Ανάμεσά τους και η Naomi Watts που αποκάλεσε την Kidman "προστατευτική δύναμη".

"Δεν θέλω να πω ηλικίες αλλά είναι μια φιλία 40 ετών" είπε η Naomi Watts ενώ στη συνέχεια αστειεύτηκε μαζί με την Nicole Kidman ότι είναι μία φιλία που "ξεκίνησε σε μία pub".

Η Brie Larson μίλησε επίσης για τις φιλικές σχέσεις με άλλες γυναίκες στη βιομηχανία και πώς έκανε τη διαφορά στην καριέρα της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ