Σάλος για Αμερικανίδα Ιnfluencer: Έδωσε 20 δολάρια σε γυναίκα για να πέσει στο νερό, την παράτησε κι έφυγε - «Δεν μπορώ να κολυμπήσω, μόνο επιπλέω» της φώναζε (βίντεο)

Το βίντεο με την κακόγουστη φάρσα της Νάταλι Ρέινολντς έχει περισσότερες από 7,5 εκατ. προβολές

Η φάρσα της influencer, Νάταλι Ρέινολντς που παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή μιας γυναίκας έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων στις ΗΠΑ.

Αρχικά της έδωσε 20 δολ. για να κάνει βουτιά στη λίμνη Λέιντι Μπερντ στο Όστιν του Τέξας με τη γυναίκα να της λέει ότι δεν ξέρει κολύμπι.

Όταν τελικά έπεσε στο νερό, ζήτησε βοήθεια και είπε ότι πνίγεται, αλλά η influencer το έβαλε στα πόδια.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο Χ φαίνεται η Ρέινολντς να λέει στη γυναίκα «απλά πήδα μέσα». H γυναίκα τελικά βουτάει με το κεφάλι και ακούγεται να λέει: «Είπες ότι ήταν εντάξει… μου είπες να πηδήξω», με τη Ρέινολντς να το αρνείται και να γελάει, όπως αναφέρει η Newyorkpost.

«Όχι, δεν το έκανα», απάντησε η Ρέινολντς, γελώντας και επιπλήττοντας τους φίλους της που της είπαν ότι, στην πραγματικότητα, είπε στη γυναίκα να πηδήξει. Ωστόσο, το σκηνικό άλλαξε απότομα όταν η γυναίκα άρχισε να καλεί σε βοήθεια φωνάζοντας «δεν μπορώ να κολυμπήσω, μπορώ μόνο να επιπλεύσω». Όπως φαίνεται στο βίντεο, η Ρέινολτς αρχίζει να ανησυχεί με συνεργάτες της να της λένε ότι «η κατάσταση είναι άσχημη».

«Σταματήστε, με φρικάρετε. Λέει ότι πνίγεται», ακούγεται να λέει η Ρέινολτς.

Παρ’ όλα αυτά η ίδια όχι μόνο δεν παρέμεινε στο σημείο για να βοηθήσει, αλλά το έβαλε στα πόδια με το τελευταίο πλάνο του βίντεο να τη δείχνει μέσα σε αυτοκίνητο να φεύγει, ενώ δίπλα περνάει ένα όχημα της πυροσβεστικής.

Η πυροσβεστική υπηρεσία του Όστιν επιβεβαίωσε ότι έλαβε κλήση για να βοηθήσει γυναίκα που ήταν μέσα στη λίμνη και ότι της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες μετά την ανάσυρσή της από το νερό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ