Angelina Jolie – Brad Pitt: H Shiloh κρατάει μόνο το επίθετο της μητέρας της – Όλα τα παιδιά τους έχουν πλέον απαρνηθεί τον σταρ του Χόλιγουντ (φωτό)

Τα παιδιά έχουν πάρει το μέρος της καλλονής μαμάς.

Από ότι φαίνεται κάθε μέρα και ένα παιδί της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ απαρνιέται τον πατέρα του.

Πιο συγκεκριμένα, το περασμένο Σαββατοκύριακο, οι θεατρόφιλοι παρατήρησαν ότι η μικρότερη κόρη του ζευγαριού, η Βιβιέν, αναγραφόταν απλά ως «Βιβιέν Τζολί» στη παράσταση «The Outsiders» στην οποία συμμετέχει εθελοντικά στην παραγωγή.

Image

twitter

Να σημειωθεί ότι τα προηγούμενα χρόνια χρησιμοποιούσε το όνομα «Βιβιέν Τζολί Πιτ».

Πρίν από την Βιβιέν, η μεγαλύτερη κόρη του πρώην ζευγαριού, η Ζαχάρα έγινε πρωτοσέλιδο έξι μήνες πριν όταν συστήθηκε χρησιμοποιώντας το επίθετο της Αντζελίνας Τζολί.

Κατά την ένταξή της στην Alpha Kappa Alpha Sorority, Inc., η 19χρονη συστήθηκε ως «Ζαχάρα Μάρλεϊ Τζολί».

Image

Διαβάστε ακόμα: Angelina Jolie για Brad Pitt: «Με κακοποιούσε σωματικά, πριν το περιστατικό στο αεροπλάνο» - «Όταν άγγιξε τα παιδιά μου, έφυγα» (φωτό)

Η τελευταία που αποφάσισε να εγκαταλείψει το επίθετο του διάσημου πατέρα της είναι η Σιλό Τζολί Πιτ, η οποία γιόρτασε τα 18α γενέθλιά της καταθέτοντας νομικά αίτηση για να αφαιρέσει το «Πιτ» από το όνομά της, σύμφωνα με το TMZ.

instagram/@leebee4life

Αν και το αίτημα της χορεύτριας για αλλαγή ονόματος δεν έχει γίνει ακόμη δεκτό, αν και πιθανότατα θα εγκριθεί, θα είναι Σιλό Τζολί.

Τέλος φαίνεται ότι τα παιδιά του ζευγαριού έχουν απομονώσει τον πατέρα τους και δεν θέλουν να έχουν καμία επαφή μαζί του.

Διαβάστε ακόμα: Αντζελίνα Τζολί – Μπραντ Πιτ: Η 15χρονη κόρη τους Βιβιάν άλλαξε το επίθετό της – Κρατάει μόνο της μαμάς…( φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ