Φρίκη στην Ομόνοια: 27χρονος βίασε, μαχαίρωσε, κρατούσε δεμένη για να κάνει σεξ στο κρεβάτι 33χρονη - Πως εντόπισαν τη γυναίκα οι αστυνομικοί (βίντεο)

Η 33χρονη γυναίκα ήταν χτυπημένη και δεμένη στο σπίτι για τουλάχιστον μία ημέρα στο κέντρο της Αθήνας

Την απόλυτη φρίκη βίωσε μία 33χρονη γυναίκα στα χέρια ενός 27χρονου, ο οποίος σύμφωνα με την καταγγελία της, τη βίασε, τη μαχαίρωσε και την κρατούσε για τουλάχιστον μία ημέρα δεμένη σε εγκαταλελειμμένο σπίτι.

Η γυναίκα σώθηκε όταν αστυνομικοί που περνούσαν έξω από το σημείο άκουσαν τις φωνές, έσπασαν το λουκέτο και τη βρήκαν δεμένη και χτυπημένη στο κρεβάτι.

Λίγες ώρες νωρίτερα, γύρω στις 15:00, είχε εντοπιστεί από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 27χρονος Παλαιστίνιος, στη συμβολή των οδών Σωκράτους και Ξούθου, τον οποίο επειδή θεώρησαν ύποπτο και θέλησαν να ελέγξουν.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου που του έγινε εντοπίστηκε πάνω του ένα μαχαίρι 23 εκατοστών, με λάμα 12 εκατοστά.

Αποτέλεσμα ήταν να τον οδηγήσουν στο Τμήμα Ασφαλείας της Ομόνοιας, εκεί όπου συνελήφθη.

Πώς εντόπισαν και απελευθέρωσαν τη γυναίκα

Έξι ώρες μετά και πάλι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ενώ περνούσαν από την οδό Ξούθου στην Αθήνα, άκουσαν φωνές από ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο και συγκεκριμένα κάποιο άτομο, το οποίο καλούσε σε βοήθεια.

Αμέσως οι αστυνομικοί μπήκαν στο κτίριο και ανέβηκαν στον πρώτο όροφο, εκεί απ' όπου έρχονταν οι φωνές.

Ωστόσο, η πόρτα ήταν κλειδωμένη με λουκέτο, ενώ η γυναίκα που βρισκόταν μέσα ζητούσε να την ελευθερώσουν.

Τελικά έσπασαν το λουκέτο, μπήκαν μέσα και βρήκαν πάνω σε ένα κρεβάτι, μια γυναίκα, ακινητοποιημένη, δεμένη με υφάσματα σε χέρια και πόδια, τραυματισμένη στο κεφάλι και σε όλο της το σώμα, καθώς και μαχαιρωμένη στον αριστερό της μηρό.

Καταγγέλλει 27χρονο Παλαιστίνιο

Αρχικά οδήγησαν τη γυναίκα, που, όπως προέκυψε, είχε καταγωγή από την Αλβανία και ήταν 33 ετών, στο Τμήμα Ασφάλειας, εκεί όπου κατήγγειλε τον 27χρονο Παλαιστίνιο ως τον βασανιστή της και προχώρησε και στην αναγνώρισή του.

Οι αστυνομικοί έδωσαν στην 33χρονη τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διεκομίσθη στο Γ.Ν.Α. «Γ. Γεννηματάς», εκεί όπου τα ξημερώματα της Τρίτης 28/5 ενημερώθηκαν πως το θύμα είχε κακώσεις σε όλο της το σώμα, κυρίως στα χέρια και στα πόδια και τραύμα από μαχαίρι στον μηρό.

Ωστόσο, αποφασίστηκε -για ιατρικούς λόγους- η μεταφορά της και η νοσηλεία της στη θωρακοχειρουργινή κλινική του Γ.Ν.Α. «Σωτηρία».

Κατά την έρευνα που έγινε στο εγκαταλελειμμένο κτίριο εντοπίστηκαν 1 μαχαίρι 22 εκατοστών, με λάμα 11,5 εκατοστών και ένα αιχμηρό κομμάτι ξύλου, 72 εκατοστών που είχε κηλίδες αίματος.


Τι κατέθεσε η γυναίκα

«Περίπου στις 02:00΄ώρα της 27ης/5/2024 συνάντησα τον κατηγορούμενο, τον οποίο δεν γνωρίζω, στον δρόμο. Συμφωνήσαμε να πάμε στο σπίτι του, προκειμένου να έρθουμε σε σεξουαλική επαφή.

Αφού μπήκα σπίτι του, μου επιτέθηκε, χτυπώντας με και με ανάγκασε να προβώ σε στοματικό έρωτα, παρά τη θέλησή μου, κατά τη διάρκεια του οποίου εξακολουθούσε να με χτυπάει».

Η γυναίκα από εκείνη τη στιγμή και μετά δεν μπορούσε να θυμηθεί τίποτε άλλο.

Κάποια στιγμή, όπως φέρεται να ανέφερε, ξύπνησε και άρχισε να καλεί σε βοήθεια, με τους αστυνομικούς να την εντοπίζουν τελικώς.

Μετά την προθεσμία που είχε λάβει ο 27χρονος, σήμερα οδηγείται στο 26ο Ανακριτικό Τμήμα Αθηνών προκειμένου να απολογηθεί με τη σχηματισθείσα δικογραφία να αφορά τις κατηγορίες της «Επικίνδυνης Σωματικής Βλάβης, Αρπαγής, Βιασμό» καθώς και την παράβαση του νόμου «Περί Όπλων».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ