Sun Princess: To νέο κρουαζιερόπλοιο που κερδίζει τις εντυπώσεις στον Πειραιά – Έτοιμοι για μια ξέγνοιαστη & μοναδική απόδραση; (φωτό)

Την Princess στην Ελλάδα αντιπροσωπεύει ο Όμιλος Επιχειρήσεων Amphitrion.

Το ολοκαίνουργιο Sun Princess υποδέχθηκε δημοσιογράφους, lifestyle media και μέλη της ελληνικής ταξιδιωτικής βιομηχανίας σε μία ξενάγηση γνωριμίας στον Πειραιά έπειτα από πρόσκληση του Ομίλου Amphitrion το Σάββατο 25 Μαΐου. 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης γνώρισαν τους πολυτελείς χώρους που προσφέρει η πρωτοποριακή Sphere κλάση πλοίων της Princess, την μοναδική ατμόσφαιρα μιας άνετης απόδρασης και όλη την περιποίηση και φροντίδα που χαρακτηρίζει κάθε κρουαζιέρα της Princess Cruises. Highlights της επίσκεψης ο πολυλειτουργικός χώρος Dome με έμπνευση από την Σαντορίνη και το εξαιρετικό γεύμα στο εστιατόριο Horizons με επιλεγμένες γεύσεις από βραβευμένους chefs.

Η νέα Sphere κλάση της Princess εγκαινιάζει μία νέα εποχή στην κρουαζιέρα τόσο με τον εντυπωσιακό σχεδιασμό όσο και με την στροφή στην κίνηση με LNG, το καθαρότερο διαθέσιμο καύσιμο. To Sun Princess ναυπηγήθηκε το 2024 στο φημισμένο ναυπηγείο Ficantieri. Με μικτή χωρητικότητα 177,500 τόννων και μήκος 345 μέτρων, φιλοξενεί με μοναδική άνεση 4.300 επιβάτες στα 21 καταστρώματά του και τις πολυτελείς καμπίνες του, οι περισσότερες με μπαλκόνι. Εστιάζοντας στην εξαιρετική γεύση από φρέσκα υλικά, προσφέρει 29 επιλογές εστιατορίων, καφέ και μπαρ από υψηλή εστίαση μέχρι σνακ δίπλα στην πισίνα. 

Zωντανή μουσική, κορυφαίοι μάγοι & κωμικοί, εντυπωσιακές θεατρικές παραγωγές αποτελούν ένα αξέχαστο πρόγραμμα ψυχαγωγίας ενώ στιγμές χαλάρωσης προσφέρουν οι καμπάνες του Sanctuary και το Lotus Spa.

H παρθενική σεζόν του Sun Princess στην Μεσόγειο το 2024 περιλαμβάνει αναχωρήσεις από Πειραιά, Βαρκελώνη και Ρώμη με υψηλή πληρότητα καθώς οι πελάτες της Princess την προτιμούν ξανά και ξανά λόγω της καταπληκτικής εμπειρίας τους κάθε φορά, χάρη στην καινοτόμα MedalionClass εξυπηρέτηση που κάνει την κρουαζιέρα προσωπική υπόθεση. Ακόμα ένα νέο Sphere Class κρουαζιερόπλοιο, το Star Princess έχει ανακοινωθεί για το 2025.

Η Princess έγινε γνωστή και στο ελληνικό κοινό με το τηλεοπτικό «Πλοίο της Αγάπης» και σήμερα παραμένει ηγέτιδα στην premium κρουαζιέρα και την ταξιδιωτική εμπειρία επισκεπτόμενη περισσότερους από 330 προορισμούς, σε 100 χώρες και 7 ηπείρους, όμως η Μεσόγειος, η Αλάσκα και η Ιαπωνία.

Γενικός αντιπρόσωπος της Princess Cruises στην Ελλάδα είναι ο Όμιλος Επιχειρήσεων Amphitrion.

Σχετικά με την PRINCESS CRUISES:

Ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στην κρουαζιέρα, η Princess Cruises είναι η ηγέτιδα premium εταιρεία στον κόσμο λειτουργώντας έναν στόλο 16 σύγχρονων κρουαζιερόπλοιων, φιλοξενώντας εκατομμύρια επιβατών κάθε χρόνο σε 330 προορισμούς ανά την υφήλιο, όπως: Καραϊβική, Αλάσκα, Διώρυγα Παναμά, Μεξικανική Ριβιέρα, Ευρώπη, Νότια Αμερική, Αυστραλία/Νέα Ζηλανδία, Νότιος Ειρηνικός, Χαβάη, Ασία, Καναδάς/Νέα Αγγλία, Ανταρκτική και Παγκόσμιες Κρουαζιέρες. Μία ομάδα εξειδικευμένων destination experts έχει επιμεληθεί 170 προγράμματα, με διάρκεια από τρεις έως 111 ημέρες και η Princess Cruises τυγχάνει συνεχούς αναγνώρισης ως “Best Cruise Line for Itineraries."  

Το 2017 η Princess Cruises, παρουσίασε τα MedallionClass Vacations με την υποστήριξη του Medallion device, την πιο εξελιγμένη φορετή συσκευή της τουριστικής βιομηχανίας, που προσφέρεται δωρεάν σε κάθε επιβάτη που ταξιδεύει με πλοίο MedallionClass. Η βραβευμένη αυτή καινοτομία προσφέρει τον γρηγορότερο τρόπο να απολαύσει κανείς μια ξεκούραστη, εξατομικευμένη απόδραση, δίνοντας στους επιβάτες περισσότερο χρόνο να κάνουν ό,τι αγαπούν περισσότερο. Η εταιρεία ανήκει στην Carnival Corporation & plc.

Την Princess στην Ελλάδα αντιπροσωπεύει ο Όμιλος Επιχειρήσεων Amphitrion.

Σχετικά με τον Όμιλο Amphitrion:

O Όμιλος Amphitrion ιδρύθηκε το 1973 and διατηρεί γραφεία σε Ελλάδα (Αθήνα, Ηράκλειο Κρήτης), Ιαπωνία (Tokyo, Osaka) και ΗΠΑ (Washington DC) ενώ διαθέτει ιδιόκτητο στόλο λεωφορείων, λιμουζίνων και ταξί και διαθέτει ταξιδιωτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Επιπλέον, αντιπροσωπεύει τις εταιρείες κρουαζιέρας Carnival Cruises, Princess Cruises και Cuna

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ