Robert De Niro: Ο μεγάλος επικριτής του Ντόναλντ Τραμπ – «Η δικαιοσύνη επιτέλους αποδόθηκε» (φωτό & βίντεο)

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ κρίθηκε ένοχος και για τις 34 κατηγορίες στην υπόθεση Στόρμι Ντάνιελς.

Ο κορυφαίος ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο εκφράζει δημόσια την αποψή του για τον Ντόναλντ Τραμπ.

Πιο συγκεκριμένα, εκφράζει  την ικανοποίησή του με το γεγονός ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, κρίθηκε ένοχος και για 34 αδικήματα στην υπόθεση του χρηματισμού της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς.

Η αμερικάνικη ιστοσελίδα Page Six συνάντησε τον ηθοποιό στη Νέα Υόρκη το βράδυ της Πέμπτης στην προβολή της νέας του ταινίας «Ezra» από το Cinema Society, τον ρώτησε πόσο ενθουσιασμένος ήταν με την είδηση.

«Είμαι γενικά κουρασμένος. Δεν θέλω να ενθουσιάζομαι με τίποτα», ανέφερε και πρόσθεσε: «Είναι όπως πρέπει να είναι. Η δικαιοσύνη αποδόθηκε. Αυτό είναι όλο».

Διαβάστε ακόμα: Ιβάνκα Τραμπ: Η δημόσια αντίδρασή της για την καταδίκη του πατέρας της – «Σε αγαπώ πολύ μπαμπά» - Τον στηρίζει απόλυτα (φωτό)

Όσο για το αν πιστεύει ότι ο Τραμπ θα μπορούσε να κερδίσει τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου του 2024, ο 80χρονος Ντε Νίρο απάντησε: «Για μένα δεν έχει τελειώσει μέχρι να τελειώσει».

Ο μακροχρόνιος επικριτής του Τραμπ συνέχισε χαρακτηρίζοντας το πάθος των οπαδών του Τραμπ ως «τρέλα».

Και σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο να συμμετέχει περισσότερο στην προεκλογική εκστρατεία για τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, με τον οποίο συναντήθηκε έξω από το δικαστήριο του Μανχάταν νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Ντε Νίρο σχολίαζε: «Το σχεδιάζω. Θα το δούμε σε αυτό το σημείο».

Διαβάστε ακόμα: Απίθανη η μπουμπού – Η κόρη του Ρόμπερτ Ντε Νίρο – Γλυκός και τρυφερός με την μόλις 10 μηνών κορούλα του, Τζία (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ