Carla Bruni: Μιλά για την «μάχη» που δίνει με τον καρκίνο του μαστού – «Θέλω να δω τη 12χρονη κόρη μου να μεγαλώνει» (φωτό)

Το μοντέλο συνεχίζει να υποβάλλεται σε θεραπεία.

Το supermodel Carla Bruni έκανε γνωστό πέρυσι το γεγονός ότι «μάχεται» ενάντια του καρκίνου του μαστού από το 2019.

Μέχρι τότε, κανείς δεν είχε αναφερθεί στο πρόβλημα υγείας της συζύγου του Nicolas Sarkozy.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Vanity Fair Γαλλίας, η Carla Bruni αποκαλύπτει ότι τα δύσκολα αποτελούν πλέον παρελθόν. 

Παρόλα αυτά, η ίδια συνεχίζει να υποβάλλεται σε θεραπεία.

«Ο καρκίνος ανοίγει νέες πόρτες. Μπορείς ακόμη να ακούσεις τις σφαίρες να σφυρίζουν στο αυτί σου. Και μόλις ξεπεράσεις το αρχικό σοκ, είναι σχεδόν αναζωογονητικό, ακόμη κι αν είναι επώδυνο, ανησυχητικό και τρομακτικό. Το ίδιο συμβαίνει και με τη φαρμακευτική αγωγή που πρέπει να παίρνω, δεδομένου ότι δεν είμαι  σε ύφεση», ανέφερε αρχικά, ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι:

«Τα πρώτα δύο χρόνια έλεγα συνέχεια στον εαυτό μου: αυτό το φάρμακο είναι δύσκολο". Ύστερα από μια συζήτηση με έναν φίλο για το θέμα, η Bruni άλλαξε εντελώς την άποψή της: "Αυτός ο φίλος μου είπε: κατά βάθος, θα πρέπει να είσαι ευγνώμων για αυτό το φάρμακο. Από τότε, ευλογώ την ταμοξιφαίνη κάθε πρωί. Λέω στον εαυτό μου: τι θαύμα που έχω αυτό το φάρμακο. Έχω μια 12χρονη κόρη: θέλω να τη δω να μεγαλώνει...».

Για την ιστορία, η Κάρλα Μπρούνι και ο Νικολά Σαρκοζί έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια και το ζευγάρι έχει μαζί μια κόρη την, Giulia η οποία σήμερα είναι 12 ετών.

Διαβάστε ακόμα: Η Κάρλα Μπρούνι αποκαλύπτει: Είμαι παιδί εξωσυζυγικής σχέσης της μητέρας μου – Υπήρξα αιτία χωρισμού της Τζέρι Χολ με τον Μικ Τζάγκερ (βίντεο)

Το ζευγάρι γνωρίστηκε με τον τότε φρεσκοχωρισμένο Γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί τον Νοέμβριο 2007, σε ένα δείπνο. 

Η Κάρλα Μπρούνι αποθεώνει τον σύζυγο της Νικολά Σαρκοζί για τα 69α γενέθλια του - "Ο χρόνος είναι με το μέρος σου" (φωτό - βίντεο) - Κυρίως Φωτογραφία - Gallery - Video

Μετά από μια σύντομη σχέση, παντρεύτηκαν στο Παρίσι στις 2 Φεβρουαρίου 2008. Ο γάμος αυτός ήταν ο πρώτος για την Μπρούνι και ο τρίτος για τον Σαρκοζί. Η Μπρούνι έλαβε τη γαλλική υπηκοότητα λίγο καιρό αργότερα. 

Πέρα από τα ιταλικά που είναι η μητρική της γλώσσα, η Μπρούνι μιλάει άπταιστα αγγλικά και γαλλικά.

Διαβάστε ακόμα: Η Κάρλα Μπρούνι αποθεώνει τον σύζυγο της Νικολά Σαρκοζί για τα 69α γενέθλια του - "Ο χρόνος είναι με το μέρος σου" (φωτό - βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ