Slimane: Ο Γάλλος που μάγεψε την Ευρώπη έρχεται στην Ελλάδα – Η συναυλία στο Θέατρο Παλλάς (φωτό & βίντεο)

Μην τον χάσετε!

Ο Γάλλος τραγουδιστής, Slimane που συγκλόνισε όλη την Ευρώπη στον τελικό της Eurovision, θα έρθει και στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του.

Είναι αξιοσημείωτο ότι, το ελληνικό κοινό έχει ήδη εκφράσει την αγάπη του στον Slimane, δίνοντάς του περισσότερα από 10.000.000 streams του «Amour» στη χώρα μας, γεγονός που του χάρισε το σχετικό βραβείο τις προηγούμενες μέρες, για το οποίο ο ίδιος ευχαρίστησε δημοσίως την Ελλάδα.

Ο τραγουδιστής της αγάπης ξεκινάει την παγκόσμια περιοδεία του, αρχές του 2025 και θα εμφανιστεί, για πρώτη φορά, στο Θέατρο Παλλάς, στις 15 Φεβρουαρίου 2025, για μια εμπειρία που κόβει την ανάσα.

 Διαβάστε ακόμα: Slimane: «Χρυσός» στην Ελλάδα – Ο Γάλλος τραγουδιστής συγκινείται & ευχαριστεί την χώρα μας από την καρδιά του (βίντεο)

Κάθε μουσική του παράσταση είναι ένα κύμα δύναμης, ευαισθησίας και αγάπης. Αυτός ο εξαιρετικός τραγουδιστής πετυχαίνει να σφυρηλατήσει μια άρρηκτη και συναισθηματική σχέση με το κοινό. Και αυτήν ακριβώς τη σχέση θα απολαύσουμε σε κάποιους μήνες από τώρα.

15 Φεβρουαρίου 2025

Εισιτήρια: pallastheater.com

Διαβάστε ακόμα: Εμάς μας μάγεψε ο Slimane στη Eurovision - Ο Γάλλος που "έσκισε" τις καρδιές τραγουδώντας "Mon amour" (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ