Κατερίνα Καινούργιου για τον γιο του Βαγγέλη Μαρινάκη: «Θεωρώ ότι ο Μιλτιάδης είναι ο πιο ωραίος Έλληνας, είναι καλλονός» (βίντεο)

Η on air αναφορά της Κατερίνας Καινούργιου στον Μιλτιάδη Μαρινάκη.

Η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στον Μιλτιάδη Μαρινάκη, γιο του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, με αφορμή την νίκη της ομάδας στον ιστορικό τελικό της Conference League και το πρόσφατο τατουάζ που έκανε για την κατάκτηση του κυπέλλου.

«Είναι πολύ καλός μου φίλος. Εγώ τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια από 17 χρονών. Είναι πάρα πολύ καλό παιδί. Είναι το μεγαλύτερο του κυρίου Βαγγέλη και της κυρίας Αθανασίας. 


Διαβάστε ακόμα: Κατερίνα Καινούργιου-Μαρία Ηλιάκη: Reunion για τις δύο φίλες - Μαζί σε βραβεία γαστρονομίας, παρών και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης (Φωτό)

Εγώ έχω αδυναμία στην κυρία Σούλα και πάντα της λέω τι καλή δουλειά έχει κάνει με τα παιδιά της. Ο Μίλτος έχει αναλάβει τη Νότινγχαμ. Είναι δίπλα στον μπαμπά του σε όλα. Φίλος μου είναι και θεωρώ ότι είναι ο πιο ωραίος Έλληνας, είναι καλλονός!» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε φωτογραφίες του Μιλτιάδη Μαρινάκη:

Διαβάστε ακόμα: Κατερίνα Καινούργιου, ετών 39! Με υπέροχο μπλε ηλεκτρίκ φόρεμα στο πάρτι γενεθλίων της - «Του χρόνου ή θα είμαι έγκυος ή θα έχω παιδάκι, το νιώθω» (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ