Έξαλλος ο Στέφανος Κασσελάκης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη - «Έχετε δίκιο, φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ για όλα» - Αποχώρισε από το στούντιο (βίντεο)

Διαφώνησε με τη δημοσιογράφο, Ρένα Παυλάκη

Έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στον Στέφανο Κασσελάκη και τη δημοσιογράφο, Ρένα Παυλάκη, προέκυψε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στον ραδιοφωνικό σταθμό, «Real Voice», της Ρόδου, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα την αποχώρηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης από το στούντιο.

Οι δυο τους διαφώνησαν σε αρκετά σημεία της συνέντευξης, όπως για παράδειγμα όταν η συζήτηση πήγε στον τζίρο των τουριστικών επιχειρήσεων και στην κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ για τα νησιά την περίοδο της διακυβέρνησης Τσίπρα.

Ο κ. Κασσελάκης εμφανώς ενοχλημένος αποχώρησε από το στούντιο με την αιτιολογία πως «πρέπει να προλάβω την πτήση μου» και καταλήγοντας ως εξής: «Έχετε δίκιο, φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ για όλα». Η δημοσιογράφος του αντέτεινε: «εγώ δεν είπα για όλα», με τον πολιτικό αρχηγό να ακούγεται μακριά από το μικρόφωνο, αποχωρώντας, να λέει: «για όλα, για όλα».

Οι τόνοι ανέβηκαν καταρχάς, όπως προείπαμε, όταν ήρθε η κουβέντα στις καθυστερήσεις για την απόδοση του μεταφορικού ισοδύναμου και την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ για τα νησιά την περίοδο επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. «Πέντε χρόνια κυβερνάει η ΝΔ και μου λέτε για τον Βαρουφάκη; Φταίει ο Τσίπρας και ο Βαρουφάκης, γιατί δεν αποδίδεται το μεταφορικό ισοδύναμο;», αναρωτήθηκε ο κ. Κασσελάκης, με τη δημοσιογράφο να του απαντά: «Μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις. Το μεταφορικό ισοδύναμο δεν μπορεί να αντισταθμίσει τις απώλειες ΦΠΑ».

Εν συνεχεία, ο κ. Κασσελάκης, σχολιάζοντας την εικόνα που, όπως είπε, έχει ο ίδιος από τους επαγγελματίες για τον τουρισμό στη Ρόδο, υποστήριξε ότι «η αγορά είναι κάτω σε σχέση με πέρυσι». Τότε η δημοσιογράφος του απάντησε: «Δεν είμαστε κάτω, έχουμε αύξηση 20%». «Στον τζίρο ή στο κέρδος;», ρώτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και η δημοσιογράφος του απάντησε: «Δεν είμαι στα λογιστικά τους». Εκείνη τη στιγμή, ο Στέφανος Κασσελάκης ανέβασε τους τόνους, λέγοντας: «Είδατε; Αν δεν μπορούμε να απαντήσουμε, αν δεν μπορούμε να πούμε την αλήθεια στον πολίτη, να μη μιλάμε».

«Είδατε τα λογιστικά τους βιβλία;», ρώτησε η δημοσιογράφος, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά: «Μίλησα μαζί τους και μου λένε ότι είναι κάτω τα κέρδη τους». «Κι εγώ μίλησα και μου είπαν ότι είναι η καλύτερη χρονιά όλων των εποχών. Σε ποιον λένε την αλήθεια, σε μένα ή σε εσάς;», ανταπάντησε η δημοσιογράφος.

«Θα φανεί, έτσι δεν είναι;», είπε στη συνέχεια ο κ. Κασσελάκης, με τη Ρένα Παυλάκη να λέει: «Άρα δεν μπορούμε να πείσουμε ο ένας τον άλλον για το ποια είναι η αλήθεια».

Σε άλλο σημείο ο κ. Κασσελάκης είπε πως «εύχεται κάθε επιτυχία στους Ροδίτες και να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία, εάν είναι τόσο χαρούμενοι και υπερήφανοι για τη χώρα που συγκαλύπτει το έγκλημα στα Τέμπη». Από την πλευρά της, η δημοσιογράφος ευχήθηκε: «κάθε επιτυχία, εάν νομίζετε πως θα γίνετε πρωθυπουργός με το να μου επιτίθεστε, να επιτίθεστε στους δημοσιογράφους…».

Τέλος, ο ραδιοφωνικός σταθμός σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «H “δημοκρατία” του Στέφανου Κασσελάκη στον Real Voice! Ειρωνεία, μαγκιά, αλαζονεία, συνθήματα, αφορισμοί και επί της ουσίας τίποτα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ