Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Κριό - Χαρούμενη διάθεση & ευχάριστες δραστηριότητες

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Καλό μήνα! Η Σελήνη παραμένει σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στο ζώδιο του Κριού, δίνοντας έμφαση στη χαρά και στις ευχάριστες δραστηριότητες. Από το ζώδιο του Κριού σχηματίζει όχι μία, όχι δύο, αλλά τέσσερις υπέροχες όψεις με τον Δία και τον Πλούτωνα το Σάββατο, την Αφροδίτη και τον Ήλιο την Κυριακή, που μας κάνουν πιο θετικούς στην επικοινωνία μας με τους άλλους, πιο πρόθυμους να ανακαλύψουμε νέες εμπειρίες, να ταξιδέψουμε, να φλερτάρουμε, να διασκεδάσουμε. Το μότο των ημερών είναι «ό,τι είναι να συμβεί θα συμβεί» κι αυτό μας απελευθερώνει κάπως, καθώς αντί να ανησυχούμε συνέχεια για όλα, εστιάζουμε στο να βρούμε λύσεις κι είναι πιο εύκολο να τις βρούμε φυσικά. Θα θέλουμε να ακολουθήσουμε τις επιθυμίες μας, θα είμαστε πιο ανοιχτοί με τα συναισθήματά μας και πιο υποστηρικτικοί απέναντι στους άλλους. Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου είναι από τα θετικότερα του μήνα και καλό είναι να το αξιοποιήσουμε προς κάθε κατεύθυνση.

ΚΡΙΟΣ

Καλό μήνα! Η Σελήνη στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου κάνει τα δικά σας προσωπικά θέματα προτεραιότητα, προσθέτοντας όμως βέβαια λίγο περισσότερο άγχος ή ανησυχία. Από την άλλη μπορεί να δυσκολεύεστε με τη ρουτίνα και θα προτιμούσατε να κάνετε κάτι διαφορετικό για να σας φτιάξει τη διάθεση. Η Σελήνη από το ζώδιο σας θα σχηματίσει μόνο θετικές όψεις με τον Δία και τον Πλούτωνα το Σάββατο, την Αφροδίτη και τον Ήλιο την Κυριακή, έτσι το γουηκέντ προσφέρεται για εξόδους, βόλτες, εκδρομές, για να δείτε φίλους και να κάνετε ίσως και νέες γνωριμίες. Ό,τι κι αν επιθυμείτε να κάνετε το διήμερο η επιλογή είναι δική σας. Δεν είναι ανάγκη να ακολουθήσετε κανενός άλλου τις επιθυμίες και τις ανάγκες. Αν είστε σπουδαστές ίσως δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείτε εύκολα στο διάβασμά σας γιατί οι πειρασμοί θα είναι μεγάλοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλό μήνα! Η Σελήνη θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στον Κριό, δίνοντας μια πιο κλειστή διάθεση στις μέρες αυτές, αλλά και μια τάση φυγής από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Είναι αλήθεια πως φτάνετε στον Ιούνιο αρκετά κουρασμένοι από κάθε άποψη, από την άλλη δεν πρέπει να ξεχνάτε και πόσα έχετε καταφέρει. Ασχοληθείτε με την υγεία σας, τη φυσική σας κατάσταση. Κοιμηθείτε λίγο περισσότερο. Δείτε το πρόγραμμα σας και πώς μπορείτε να το κάνετε λίγο πιο χαλαρό, ώστε να έχετε χρόνο για σας τους ίδιους. Απλά προσπαθήστε να μην είστε ιδιαίτερα αυστηροί τόσο με τον εαυτό σας όσο και με τους άλλους. Αν έχετε εκκρεμότητες της δουλειάς ασχοληθείτε μαζί τους μεν, αλλά μην περάσετε όλο το Σαββατοκύριακο κάνοντας πράγματα που «πρέπει» μόνο. Από την άλλη προσέξτε ιδιαίτερα την τάση σας για έξοδα. Πιθανώς καλύπτουν άλλες ανάγκες σε αυτή τη φάση κι όχι ότι σας χρειάζονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλό μήνα! Σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου η Σελήνη θα βρίσκεται στο φιλικό σας ζώδιο του Κριού και θα βοηθά αρκετά στη διάθεση σας, ενώ θα είστε και πιο κοινωνικοί κι εξωστρεφείς. Και τις δυο μέρες η Σελήνη σχηματίζει υπέροχες όψεις με τον Δία και τον Πλούτωνα το Σάββατο και την Αφροδίτη και τον Ήλιο στο ζώδιο σας την Κυριακή. Είναι ίσως το πιο ευχάριστο γουηκέντ του Ιουνίου για το ζώδιο σας. Θα σας προσελκύουν άτομα με διαφορετικό τρόπο σκέψης από τον δικό σας, πιθανώς κι άτομα μιας άλλης κουλτούρας ή κι εθνικότητας. Εξαιρετικό γουηκέντ για εκδρομές, ταξίδια, εξόδους με φίλους, για να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε. Με Ήλιο, Αφροδίτη και Δία στο ζώδιο σας θα είστε στο επίκεντρο κάθε παρέας και σίγουρα είναι το ιδανικότερο Σαββατοκύριακο για να το ρίξετε έξω με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ