Όλα τα κορίτσια της μόδας στο Weekend MaxMara - Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Μαρία Ηλιάκη, Έλενα Γαλύφα (φωτό)

Celebrities, fashion influencers και πιστές πελάτισσες του brand έδωσαν το «παρών» στο opening party

Η Weekend Max Mara γιόρτασε το opening του πρώτου της καταστήματος στην Ελλάδα, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή της Γλυφάδας.  

Οι καλεσμένοι της οικογένειας Τσαβδάρογλου (DiL Fashion Group) είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά την τελευταία συλλογή Weekend Max Mara, συμπεριλαμβανομένης της SS24 συλλογής Phantasie που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον σχεδιαστή Arthur Arbesser, τις εμβληματικές τσάντες Pasticcino, καθώς και τις διαχρονικές καπαρντίνες του brand, σχεδιασμένες να αγκαλιάζουν τους πολλαπλούς ρόλους στην καθημερινότητα κάθε γυναίκας.

 ΕΛΕΝΑ ΓΑΛΥΦΑ


ΝΙΚΗ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΥ


ΜΑΡΙΑ ΗΛΙΑΚΗ


ΚΕΪΣΙ ΜΙΖΙΟΥ


ΗΛΙΑΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Celebrities, fashion influencers και πιστές πελάτισσες του brand έδωσαν το «παρών» στο opening party, ξεχωρίζοντας το νέο κατάστημα για το κομψό περιβάλλον του και τη διαχρονική αισθητική του. Στα happenings των λαμπερών εγκαινίων ανήκουν το personalization από τον καλλιγράφο Akis Akila σε συλλεκτικές Weekend Max Mara Athens shopper bags, καθώς και οι μουσικές επιλογές από την Dj Xenia Ghali.


ΥΒΟΝΝΗ ΝΤΟΣΤΑ, ΠΛΑΤΩΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ


ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΥ, ΧΡΥΣΙΑΝΝΑ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ


ΗΛΙΑΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΚΟΥΡΟΥΠΗ


ΜΑΡΙΤΑ ΚΑΘΙΖΙΩΤΗ, ΟΛΓΑ ΝΤΑΛΛΑ

Λίγα λόγια για το νέο κατάστημα:

Το νέο κατάστημα Weekend Max Mara στη Γλυφάδα καταλαμβάνει έναν ενιαίο χώρο μεγαλύτερο από 200 τ.μ. και διαθέτει μία πρόσοψη δύο βιτρινών, καθώς και  δύο living room spaces.
Το σχέδιο του καταστήματος χαρακτηρίζεται από φιλόξενους, φωτεινούς και ευάερους χώρους, που θυμίζουν την ατμόσφαιρα ενός άνετου και κομψού σπιτιού.

Τα έπιπλα είναι εμπνευσμένα από τη δεκαετία του '50 με μια σύγχρονη πινελιά, περιλαμβάνοντας χαλιά Berber σχεδιασμένα σε συνεργασία με τη σουηδική κορυφαία εταιρεία χαλιών Kasthall, μαζί με άλλα στοιχεία ιταλικού σχεδιασμού.



Τα υλικά και τα χρώματα είναι επίσης ισορροπημένα, με έναν συνδυασμό ξύλου, διακοσμητικών και ταπετσαριών που απεικονίζουν ιταλικά τοπία. Το χαρακτηριστικό μπλε χρώμα της Weekend Max Mara ολοκληρώνει τη διαχρονική κατασκευή αυτού του νέου καταστήματος.



Το νέο κατάστημα, το οποίο προστίθεται στα περισσότερα από 250 καταστήματα της Weekend Max Mara παγκοσμίως, αντανακλά τη φιλοσοφία του brand. Ιδρυμένη αρχικά το 1983 ως σειρά ρούχων για το Σαββατοκύριακο, σήμερα η Weekend Max Mara είναι ένα ιταλικό lifestyle brand για ανεξάρτητες γυναίκες με αυτοπεποίθηση που αναζητούν την κομψότητα στην καθημερινότητά τους.

Weekend Max Mara, Γρηγορίου Λαμπράκη 17, Γλυφάδα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ