Τιμώντας τον πατέρα του ο πρίγκιπας Παύλος συμμετείχε στο Posidonia Cup - "Έγινε" μέλος του πληρώματος του ιστιοπλοϊκού σκάφους «Αίολος» (φωτό)

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή

Μόνο τυχαία δεν είναι η σχέση που έχει ο πρίγκιπας Παύλος με τη θάλασσα!

Ο πατέρας του, τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος είχε αναδειχθεί χρυσός Ολυμπιονίκης στην ιστιοπλοΐα το 1960.

Μέσα από το προφίλ του στο instagram, ο Παύλος μοιράστηκε στιγμιότυπα από τη συμμετοχή του στο 11ο Posidonia Cup, ως μέλος πληρώματος του ιστιοπλοϊκού σκάφους του «Αίολος».

instagram @pavlosgreece

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στις 31/05/2024, στον όρμο του Φαλήρου.

Το Posidonia Cup διοργανώνεται υπό την ομπρέλα των Ποσειδωνίων Αγώνων, το κορυφαίο αθλητικό γεγονός που πραγματοποιείται πριν την έκθεση «Ποσειδωνία 2024», που έχει ως στόχο την προώθηση της ιστιοπλοΐας στην Ελλάδα και τα έσοδά του θα στηρίξουν τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες του Hellenic Offshore Racing Club (HORC).

"Καταπληκτική ημέρα για τον αγώνα του Posidonia Cup 2024 που είχα την τιμή να πάρω μέρος ως μέλος του πληρώματος ΑΙΟΛΟΣ. Ευχαριστώ και συγχαίρω τον Γιώργο Πρόκοπιου για την πρώτη του regatta και νίκη με το ΑΙΟΛΟΣ", σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης του ο 54χρονος.

Διαβάστε ακόμη: Μαρί Σαντάλ: Σπάνιες throwback φωτό με τον πεθερό της, Βασιλιά Κωνσταντίνο - Όταν κέρδισε το χρυσό στους Ολυμπιακούς του 1960

Διαβάστε ακόμη: Πρίγκιπας Παύλος: "Υμνεί" τις γυναίκες της ζωής του - Το άλμπουμ φωτογραφιών που δημοσίευσε για τη γιορτή της μητέρας (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ