Μεγάλη τιμή για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ - Ο βασιλιάς Κάρολος τον έχρησε πρέσβη του ιδρύματος του - Οι 2 μαζί στην εξοχή (φωτό)

Για το "The King's Foundation"

Μεγάλη τιμητική διάκριση έλαβε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ από τον Βασιλιά Κάρολο!

Ο 75χρονος έχρησε τον πρώην ποδοσφαιριστή πρέσβη του ιδρύματος "King's Foundation".

O 49χρονος μοιράστηκε κάποια στιγμιότυπα με τους 87 εκατομμύρια ακολούθους του στο instagram από τη σημαντική για εκείνον μέρα.

instagram @davidbeckham

"Έχω την τιμή να γίνω Πρεσβευτής για το The King’s Foundation.

Ήταν μεγάλη τιμή να ακούσω από την Αυτού Μεγαλειότητα για τα έργα και τις φιλοδοξίες του Ιδρύματος κατά την πρόσφατη επίσκεψή μου στο Highgrove Gardens…

Ως κάποιος που μεγάλωσα στο Λονδίνο αλλά έχω αναπτύξει αγάπη για την ύπαιθρο, ανυπομονώ να υποστηρίξω τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Ιδρύματος και προσπάθειες για να διασφαλίσουμε ότι οι νέοι έχουν μεγαλύτερη κατανόηση της φύσης ❤️ και μοιραστήκαμε μελισσοκομικές συμβουλές!", σημείωσε με μεγάλη τιμή ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στη λεζάντα της ανάρτησης του.

Να σημειώσουμε ότι το The King's Foundation προσφέρει εκπαιδευτικά μαθήματα για περίπου 15.000 μαθητές κάθε χρόνο, καθώς και προγράμματα υγείας και ευεξίας για άλλα 2.000 άτομα ετησίως.

 Ο βασιλιάς Κάρολος ίδρυσε το φιλανθρωπικό ίδρυμα ως πρίγκιπας της Ουαλίας το 1990 για να δημιουργήσει καλύτερες κοινότητες όπου οι άνθρωποι, οι τόποι και ο πλανήτης μπορούν να συνυπάρχουν αρμονικά.

Διαβάστε ακόμη: Το... "γλυκό" δώρο που τρέλανε τον βασιλιά Κάρολο: Προσφορά από το κτήμα του Ντέιβιντ Μπέκαμ - Τι του χάρισε... (φωτό - βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ