Η συγκινητική ιστορία της καλλονής Αυστραλέζας travel blogger που κοιτάει τον καρκίνο στα μάτια! Στο πλευρό της τα 2 αγοράκια της (φωτό)

"Ο κόσμος σταμάτησε ξαφνικά, κάνω συνέχεια θεραπείες"

Η τραγουδίστρια των McClymonts αποκάλυψε τη δική της μάχη με τον καρκίνο, που διαγνώστηκε σε ηλικία μόλις 38 ετών.

Η Sam McClymont, μοιράστηκε με στους θαυμαστές ότι έχει "χτυπηθεί" από τριπλό καρκίνο του μαστού.

Δημοσιεύοντας μια τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με τα παιδάκια της έπειτα από χημειοθεραπεία, σημείωσε:

"Τον περασμένο Οκτώβριο, βρήκα ένα εξόγκωμα. Αφού αρχικά μου έγινε λάθος διάγνωση, η ζωή μου ανατράπηκε εντελώς 4 μήνες αργότερα, όταν διαγνώστηκα με Τριπλό Αρνητικό Καρκίνο του Μαστού στα 38 μου. Ο κόσμος σταμάτησε ξαφνικά. Το TNBC είναι η πιο επιθετική μορφή, με μόνο το 10-15% των καρκίνων του μαστού να είναι τριπλά αρνητικοί.

Κάνω συνέχεια θεραπείες. Έχω ξεκινήσει με χημειοθεραπεία/ανοσοθεραπεία, που συνολικά θα είναι 5 μήνες και μετά χειρουργείο και μετά ακτινοβολία. Μερικές φορές, αισθάνομαι σαν την Ημέρα του Groundhog όταν βρίσκομαι πίσω στο νοσοκομείο για την εβδομαδιαία χημειοθεραπεία, τις εξετάσεις αίματος και τις βολές μου.

Οι φίλοι και η οικογένεια με υποστήριξαν απίστευτα καθώς ο Μπεν, τα αγόρια και εγώ πλοηγούμαστε στη νέα μας ρουτίνα. Το να νιώθω ότι δεν μπορώ να γίνω η μητέρα και η σύζυγος που θέλω να γίνω ήταν το πιο δύσκολο, καθώς υπάρχουν μέρες που δεν μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι. Δεν μπορώ να γίνω «Sam McClymont», καθώς έχω ακυρώσει όλη μου τη δουλειά για τη χρονιά, κάτι που είναι επίσης σαν να χάνω ένα τεράστιο μέρος της ταυτότητάς μου. Όταν αισθάνομαι τα κάτω μου, θυμίζω στον εαυτό μου κάτι που μου είπε ο ογκολόγος μου: «Δώσε μου έναν χρόνο για να έχεις 50 περισσότερους». Πάντα με βοηθάει."

Θαυμαστές και συνάδελφοι καλλιτέχνες είναι στο πλευρό της τραγουδίστριας δείχνοντας την υποστήριξή της, με ευχές από τους Taylor Moss, Melanie Dyer, Caytlin Shadbolt, Amber Lawrence, Max Jackson και άλλους.

Να σημειώσουμε ότι η Sam, η μεσαία από τις τρεις αδερφές των McClymont.

Είχε μια τεράστια καριέρα με το συγκρότημα, καθώς και μια τηλεοπτική πορεία, συμπεριλαμβανομένων των Getaway και Farmer Wants A Wife.

Οι McClymonts είναι μια από τις πιο επιτυχημένες κάντρι ηθοποιούς της Αυστραλίας με έξι υποψηφιότητες ARIA και έξι επιτυχημένα άλμπουμ, πέντε από τα οποία έφτασαν στο top ten του mainstream ARIA.

Ο Σαμ παντρεύτηκε το 2014 και απέκτησε δύο γιους το 2017 και το 2019.

Το τελευταίο άλμπουμ του συγκροτήματος ήταν το 2020 προτού διακοπεί.

Θα περάσει τον υπόλοιπο χρόνο κάνοντας θεραπείες για την ασθένειά της, ακυρώνοντας όλες τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και ολόκληρη η κοινότητα της χώρας εύχεται σε εκείνη και την οικογένειά της ό,τι καλύτερο για γρήγορη ανάρρωση.


Παράλληλα, είναι και content creator, καθώς δημιουργεί διάφορα travel blog από τα ταξίδια της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ