Ο Πρίγκιπας Παύλος θυμάται τον πατέρα του, τέως Βασιλιά Κων/νο στην επέτειο γεννήσεως του - "Θα είσαι πάντα στην καρδιά μου & στις σκέψεις μου"

Η ανάρτηση στο instagram 

Την επέτειο της γεννήσεως του πατέρα του, τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου τίμησε ο πρίγκιπας Παύλος.

Ο πρωτότοκος γιος της Άννας-Μαρίας και του Κωνσταντίνου μοιράστηκε με τους 99 χιλιάδες ακολούθους του ένα ασπρόμαυρο ενσταντανέ, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο εκλιπόντας σε νεαρή ηλικία.

Από όσο μπορούμε να διακρίνουμε βρίσκεται επάνω σε κάποιο σκάφος.

Η αδυναμία του για τη θάλασσα ήταν γνωστή.

Υπενθυμίζουμε ότι το 1960 είχε αναδειχθεί χρυσός Ολυμπιονίκης στην ιστιοπλοΐα. 

Διαβάστε ακόμη: Μαρί Σαντάλ: Σπάνιες throwback φωτό με τον πεθερό της, Βασιλιά Κωνσταντίνο - Όταν κέρδισε το χρυσό στους Ολυμπιακούς του 1960

Γεννήθηκε το 1940 και απεβίωσε το 2023.

"Αγαπητέ Πατέρα, η αγάπη σου για την πατρίδα και την οικογένεια ήταν πάνω από όλα. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μου και στις σκέψεις μου.
💙🇬🇷💙🇬🇷💙", σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης του.

Φυσικά, η δημοσίευση του συγκέντρωσε χιλιάδες likes και σχόλια με τον κόσμο να στέλνει τις δικές του ευχές και να τονίζει πόσο αγαπημένος ήταν ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος.

Διαβάστε ακόμη: Κηδεία Κωνσταντίνου Β': «Δεν είναι αυτό το τέλος πατέρα» - Λύγισε στον επικήδειό του ο Παύλος (φωτό - βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Κηδεία Κωνσταντίνου: Μαυροντυμένες Μαρί Σαντάλ και Τατιάνα Μπλάτνικ - Οι νύφες & οι γιοι του κανονίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ