Η Κλέλια Ανδριολάτου, πρωταγωνίστρια διαφήμισης για τα πολυκαταστήματα της Τουρκίας, Vakko – Ελληνίδα η ιδιοκτήτρια (φωτό)

Η ηθοποιός βρίσκεται σε όλες βιτρίνες της γειτονικής χώρας.

Η πρωταγωνίστρια του «Maestro», διανύει μία από τις δημιουργικότερες φάσεις της ζωής της, καθώς τα events και τα εξώφυλλα δεν σταματούν.

Ο λόγος για την Κλέλια Ανδριολάτου!

Συνεργασία με έναν από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας της Τουρκίας έχει η όμορφη ηθοποιός, κατακτώντας τη γειτονική χώρα με την ομορφιά της.

Οι φωτογραφίες της κοσμούν και τις βιτρίνες του κεντρικού καταστήματος της VAKKO, στην ακριβότερη περιοχή της Κωνσταντινούπολης.

Διαβάστε ακόμα: Κλέλια Ανδριολάτου: Εμφάνιση-υπερπαραγωγή στις Κάννες! Με κίτρινο deux pieces δια χειρός Βάσιας Κωσταρά! (Φωτό)

kellia22

Πίσω από την Vakko υπάρχει μία πολύ τρυφερή ιστορία αγάπης μίας Ελληνίδας, της Μαρίνας με τον Τούρκο από την Εβραϊκή Κοινότητα, ιδιοκτήτη του Όμιλου.

Παλιότερα έχει πρωταγωνιστήσει στην καμπάνια τους μέχρι και το supermodel, Gisele.

klelia2

59208801-8eb1-4516-808b-b4a36b04d936

Φωτογραφίες: www.vakko.com

H Κλέλια Ανδριολάτου είναι το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας Άνοιξη – Καλοκαίρι του οίκου και έχει γοητεύσει το τουρκικό κοινό.

Διαβάστε ακόμα: Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Από εδώ η γυναίκα μου, Στεφανία Γουλιώτη & από εδώ το κορίτσι μου, Κλέλια Ανδριολάτου με σέξι κόκκινο μπικίνι! (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ