Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη παραμένει στον Κριό - Προσοχή στις οικονομικές διαπραγματεύσεις & στην επίτευξη στόχων

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις 

Η Σελήνη εξακολουθεί να ταξιδεύει στο ζώδιο του Κριού κι από τη 01:03 τα ξημερώματα μέχρι τις 08:55 που θα περάσει στον Ταύρο θα βρίσκεται σε φάση κενή πορείας. Τα ξημερώματα ολοκληρώνεται το τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα, το οποίο επηρεάζει φυσικά ένα μεγαλύτερο διάστημα. Αυτή η όψη μας χαρίζει αισιοδοξία και φιλοδοξία, ενώ το βλέμμα μας είναι στραμμένο στην επιτυχία. Είναι μια βοηθητική όψη για οικονομικές διαπραγματεύσεις και γενικώς για να επιτύχουμε τους μακροπρόθεσμους στόχους μας. Είναι ακόμη μια όψη κέρδους όταν μας επηρεάζει άμεσα, οπότε γιατί όχι να δοκιμάσουμε την τύχη μας με κάποιο λαχείο ή τυχερό παιχνίδι. Ταυτόχρονα σήμερα έχουμε το εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα που ενισχύει τη διαίσθησή μας, κάνει πιο πλούσια τη φαντασία μας και μας εμπνέει στις καλλιτεχνικές μας ανησυχίες. Παρόλα αυτά, η μέρα έχει μια πιο πρακτική κατεύθυνση καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο ωθεί την προσοχή στα επαγγελματικά και τα οικονομικά μας. Το πρωί της Δευτέρας έχουμε ακόμη μια πλανητική αλλαγή κι αυτή μάλιστα είναι ιδιαίτερα δυνατή, καθώς ο Ερμής προχωρά στους Διδύμους το ζώδιο που κυβερνά και κάνει πιο έντονες τις εξελίξεις στην καθημερινότητα μας. Από τη θέση αυτή μας κάνει πιο περίεργους, θα είμαστε πιο ανοιχτοί σε οτιδήποτε νέο τραβάει την προσοχή μας, θα είναι βοηθητικός σε θέματα σπουδών, συζητήσεων, διαπραγματεύσεων, δοσοληψιών.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη εγκαταλείπει το ζώδιο σας τις πρωινές ώρες της Δευτέρας και προχωρά στον Ταύρο στρέφοντας την προσοχή σας στα πρακτικά θέματα της δουλειάς και των οικονομικών σας. Πιθανώς είναι από τις μέρες που βλέπετε τα έσοδα και τα έξοδα σας, λογαριασμούς, κλπ. Το τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα που γίνεται ακριβείας σήμερα είναι μια θετική όψη για το δικό σας ζώδιο. Σας βοηθά να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε στο πλευρό σας κατάλληλους συνεργάτες και φίλους έτοιμους να σας δώσουν μια χείρα βοηθείας προκειμένου να ολοκληρώσετε τους στόχους σας. Η σημερινή μέρα μάλιστα είναι από αυτές που βοηθά να συγκεκριμενοποιήσετε κιόλας στόχους που μπορεί να ήταν μπερδεμένοι στο μυαλό σας. Από την άλλη, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, θέματα σπουδών, οτιδήποτε αφορά την προώθηση της δουλειάς σας μπορεί να πάει εξαιρετικά. «Ανακαλύπτω και μαθαίνω» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος για τη δική σας πρόβλεψη αγαπητοί μου Κριοί για την είσοδο του Ερμή στους Διδύμους που σας βγάζει εκτός σπιτιού και με διάθεση εξερεύνησης του περιβάλλοντος που ζείτε και κινείστε! Κάτω από την επιρροή του γίνεστε πιο περίεργοι, νιώθετε πιο έντονα την ανάγκη της επικοινωνίας και της επαφής, ενώ θα διευκολυνθείτε τόσο σε θέματα καθημερινότητας της δουλειάς σας, σε θέματα σπουδών, επικοινωνίας, διαπραγματεύσεων, ενώ θα είστε και πιο επινοητικοί στην προώθηση και τη διαφήμιση των ταλέντων σας μέχρι τις 17/06. Το μυαλό σας θα λειτουργεί σε υπερεντατικούς ρυθμούς και τίποτε δεν θα ξεφεύγει από την προσοχή σας. Η επαφή με φίλους θα τονώνει τη διάθεση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη προχωρά στο ζώδιο σας το πρωί όπου και θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, κάνοντας σας το επίκεντρο της προσοχής από τη μια κι από την άλλη μπορεί να τα παίρνετε όλα πιο προσωπικά και να γίνεστε πιο εύθικτοι, ειδικά τις μεσημεριανές ώρες που συναντά σε τετράγωνο τον Πλούτωνα. Όμως σήμερα τα ξημερώματα πραγματοποιείται και το θετικό τρίγωνο Δία-Πλούτωνα που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο ξεκίνημα του ζωδίου και βοηθά ιδιαίτερα στο να συγκεντρώνεστε καλύτερα στους στόχους σας και να είστε ιδιαίτερα παραγωγικοί. Είναι μια καλή μέρα για να κάνετε σοβαρές συζητήσεις κυρίως επαγγελματικής φύσης και να έχετε απτά αποτελέσματα των προσπαθειών σας. Ακόμη είναι μια καλή μέρα για να θέσετε ευδιάκριτα τα όρια σας σε σχέση με τους άλλους στη ζωή σας. Προσπαθήστε να μην σας πιάνουν αγωνίες και άγχη για τα οικονομικά σας. Οι προοπτικές είναι θετικές ή τουλάχιστον θετικότερες σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα. Ο Ερμής αποχωρεί από το ζώδιο σας επίσης σήμερα το πρωί και προχωρά στους Διδύμους βοηθώντας το μυαλό σας να ηρεμίσει κάπως, καθώς κάθε μέρα το προηγούμενο διάστημα μπορεί να σας κατέκλυζαν άπειρες ιδέες και δεν ξέρατε όμως ποια να ακολουθήσετε. Από τη νέα του θέση στους Διδύμους θα δώσει περισσότερη πρακτικότητα στη σκέψη σας, θα βοηθήσει να οργανωθείτε καλύτερα, να γίνετε περισσότερο επιλεκτικοί και να οργανώσετε πιο αποτελεσματικά τον χρόνο σας στην καθημερινότητα. Θα μπορέσετε επίσης με περισσότερη διαύγεια να απομονώσετε εκείνη την ιδέα ή πρόταση που θα δώσετε την ενέργεια σας για να υλοποιηθεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τρίγωνο Δία-Πλούτωνα που πραγματοποιείται τα ξημερώματα σάς αφορά, καθώς ο Δίας βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και ο Πλούτωνας είναι φιλικός προς το ζώδιο σας. Είναι μια εξαιρετική όψη για να επικοινωνήσετε τις σκέψεις, τις ιδέες σας, να βάλετε σε μια ιεραρχία τις δουλειές που έχετε να κάνετε, να οργανώσετε τις λεπτομέρειες ενός εγχειρήματος, μιας επιχειρηματικής κίνησης, των σπουδών ή ενός ταξιδιού. Μολονότι η Σελήνη στον Ταύρο σας βρίσκει λίγο αποδιοργανωμένους, σε κάθε περίπτωση η όψη αυτή λειτουργεί ως αντίβαρο. Από σήμερα όμως επιστρέφει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής στο δικό σας ζώδιο κι αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι αγαπητοί μου Δίδυμοι. Εκεί λοιπόν που σας είχε κουράσει η στασιμότητα, δεν ξέρατε πώς και αν πρέπει να κάνετε σχέδια, έρχεται η μαγική μέρα που όλα θα αρχίσουν να κινούνται σε αστραπιαίους ρυθμούς τουλάχιστον μέχρι τις 17/06. Το ταλέντο της επικοινωνίας που το έχετε από τα γεννοφάσκια σας ενισχύεται ακόμη περισσότερο από τη θέση του Ερμή το επόμενο διάστημα και θα νιώσετε μια πνευματική υπερδιέγερση. Νέες ιδέες, προτάσεις, έρευνα, σπουδές, μετακινήσεις, αγορές, διαφήμιση, εμπόριο, διαδίκτυο, όλα ευνοούνται από σήμερα και για το επόμενο διάστημα. Εκμεταλλευτείτε το!

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ