Οι φιστικί γόβες της Φαίης Σκορδά: Τις συνδύασε με μπεζ παντελόνα & chic σακάκι με ρίγα – Στα λαδί η Σάρα Εσκενάζυ (φωτό)

Very chic εμφανίσεις!

Συνάντηση επωνύμων για καλό σκοπό στο charity event της γνωστής εταιρείας ένδυσης “Dress2unDress” της γνωστής επιχειρηματία Νατάσας Αποστολοπούλου, στηρίζοντας το Make - A - Wish (Κάνε - Μια - Ευχή Ελλάδος) στην καρδιά της Γλυφάδας!

Σε κλίμα ιδιαίτερης χαράς και συγκίνησης υποδέχθηκε όλη η ομάδα της γνωστής εταιρείας ένδυσης “Dress2unDress” και η ιδιοκτήτρια της Νατάσα Αποστολοπούλου, τους εκπροσώπους του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), αλλά και την Πρέσβειρα του Οργανισμού κ. Φαίη Σκορδά διοργανώνοντας ένα μοναδικό charity event, με αφορμή την συμβολή στην εκπλήρωση μίας ευχής.

Η Νατάσα Αποστολοπούλου με τον σύζυγο της Νίκο Κοντόπουλο και την Φαίη Σκορδά.

Διαβάστε ακόμα: Made in Greece η εταιρεία Chrisper - Ρούχα με υπέροχο design & ξεχωριστά μοτίβα - Την προτιμάει η Φαίη Σκορδά! (Φωτό)

Φαίη Σκορδά φημίζεται για το προσεγμένο και κομψό style της και αυτή ήταν ακόμα μία εμφάνιση που το επιβεβαίωσε.

Η παρουσιάστρια επέλεξε ένα μπεζ παντελόνι με ένα white tank top και ένα συγκλονιστικό ριγέ σακάκι. 

Απογείωσε το look με το must κομμάτι του καλοκαιριού, τις φιστικί γόβες. 

Πέρα από την Πρέσβειρα του “Make a Wish” εκεί ήταν και η ηθοποιός Σάρα Εσκενάζυ. 

Η Ελληνο-ιταλίδα ηθοποιός για αυτή την σημαντική εκδήλωση επέλεξε να βάλει ένα καφέ wide leg παντελόνι και μία λαδί πουκαμίσα με λουλούδια.

Υπέροχα looks!

Διαβάστε ακόμα: Φαίη Σκορδά: Η παρουσιάστριά μας δείχνει πως να δημιουργήσουμε το απόλυτο day to night look – Chic κουστούμι & sneakers (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr