Jennifer Lopez- Ben Affleck: Το φιλί on camera για να διαψεύσουν τις φήμες του χωρισμού – Αυτό βέβαια δεν πείθει τους θαυμαστές (φωτό & βίντεο)

Πολύ αμήχανο, γράφει η Daily Mail.

Απεγνωσμένοι να διαψεύσουν τις φήμες για την διάλυση του γάμου τους, Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ κάνουν τα πάντα.

Αυτό αφήνει να εννοηθεί τουλάχιστον, η Daily Mail που εντόπισε το ζευγάρι να ανταλλάσσει ένα βιαστικό φιλί στο μάγουλο, ενώ βρισκόταν καθ' οδόν προς τον αγώνα μπάσκετ του 12χρονου γιου του ηθοποιού στο Λος Άντζελες.

Την Κυριακή 2 Ιουνίου το ζευγάρι φιλήθηκε στον δρόμο ενώ τους κατέγραφαν οι κάμερες των παπαράτσι

Είναι χαρακτηριστικό, ότι η Daily Mail έγραψε στο σχετικό δημοσίευμά της: «Αντάλλαξαν ένα ΠΟΛΥ αμήχανο πεταχτό φιλί ενώ φαίνονται σκυθρωποί».

Άλλοι υποστηρίζουν ότι το φιλί αυτό ήταν άβολο και στημένο.

Διαβάστε ακόμα: Jennifer Lopez – Ben Affleck: «Η τραγουδίστρια παλεύει για αυτόν τον γάμο» - «Αρνείται να τα παρατήσει», αποκαλύπτει φίλος της (φωτό)

Σύμφωνα με τις πληροφορίες άτομο κοντά στον Άφλεκ, τόνισε πως εκείνος έχει ήδη μετακομίσει και ότι το ζευγάρι ζει ξεχωριστά πλέον.

«Δεν έφταιγε, τώρα επικεντρώνεται τώρα στη δουλειά του και στα παιδιά του. Ο Μπεν έχει ήδη μετακομίσει και πιθανότατα θα πρέπει να πουλήσουν το σπίτι των ονείρων τους που έψαχναν δύο χρόνια. Δεν θα σταματήσουν ποτέ να αγαπιούνται, αλλά εκείνη δεν μπορεί να τον ελέγξει και εκείνος δεν μπορεί να την αλλάξει. Δεν υπήρχε περίπτωση να είχε διαρκέσει αυτό» ανέφερε η ίδια πηγή.

Τι συμβαίνει τελικά;

Διαβάστε ακόμα: Jennifer Lopez – Ben Affleck: Η νέα κοινή εμφάνιση του ζευγαριού – Η μελαγχολία & η κούραση διαγράφονται στο πρόσωπό τους (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ