Με αυτούς τους 6 τρόπος θα κάνετε πιο όμορφο το σαλόνι σας – Ήρθε η στιγμή της «ανανέωσης» (φωτό)

Πάρτε ιδέες!

Το βασικό έπιπλο που έχει το κάθε καθιστικό είναι ο καναπές.

Γύρω από αυτόν θα δούμε τα τραπεζάκια, πολυθρόνες, ένα έπιπλο για την τηλεόραση κ.ο.κ. 

Αν όμως θέλετε να το πάτε ένα level πιο πάνω και να διακοσμήσετε τον χώρο σας σαν διακοσμητής τότε θα πρέπει να εντάξετε τα παρακάτω έξι αντικείμενα που θα το απογειώσουν:

1.Διακοσμητικά Μαξιλάρια 

Τα μαξιλάρια θα δώσουν ένα πιο προσωπικό ύφος ακόμα και στον πιο βαρετό καναπέ. Για παράδειγμα σε έναν απλό μονόχρωμο γκρι καναπέ ταιριάζουν εξαιρετικά τα λευκά μαξιλάρια με γεωμετρικά σχέδια ή ρίγες. Μπορείτε να διαλέξετε μαξιλάρια σε διάφορες υφές παίζοντας με τα υλικά ή μπορείτε να δώσετε ακόμα πιο έντονο χαρακτήρα στον καναπέ σας διαλέγοντας διαφορετικά μαξιλαράκια.

pinterest

2.Ριχτάρια 

Επιλέξτε ένα ωραίο ριχτάρι για να προστατέψετε τον καναπέ σας από λεκέδες και βρομιές (ή από τις τρίχες του σκύλου σας) και για να δώσετε παράλληλα χρώμα και ένταση στο καθιστικό σας. Προτιμήστε να καλύψετε μέρος του καναπέ (και όχι ολόκληρο) για έξτρα πόντους στο στιλ.

pinterest

Διαβάστε ακόμα: Ιδού 7 τρόποι για να κάνετε πιο άνετη τη μικρή σας γκαρσονιέρα - Εξοικονομήστε χώρο με απλές κινήσεις

3.Κάτι ζωντανό 

Τα φρέσκα λουλούδια και τα γλαστράκια θα δώσουν αμέσως ζωντάνια σε έναν χώρο όσο απρόσιτος και άδειος μπορεί να έδειχνε προηγουμένως. Βάλτε φρέσκα λουλούδια σε διάφορες γωνιές του σαλονιού για να δώσετε χρώμα στον χώρο σας. Παίξτε με διαφορετικές αποχρώσεις και δημιουργήστε δικές σας συνθέσεις για ακόμα πιο ωραίο αποτέλεσμα που θα αντανακλά παράλληλα και τον χαρακτήρα σας.

pinterest

4.Κεριά 

Τα κεριά δημιουργούν πάντα μια ζεστή και χαλαρή ατμόσφαιρα κι αν είναι και αρωματικά θα προσθέσουν μία γλυκιά διακριτική μυρωδιά στο καθιστικό σας. Επιλέξτε αρώματα που σας ταιριάζουν ως προσωπικότητα και εκπνέουν μυρωδιές που αγαπάτε πολύ. Προσέξτε τα κεριά να είναι καλής ποιότητας χωρίς χημικά και από φυσικά υλικά.

pinterest

5.Πίνακες 

Οι πίνακες μεταμορφώνουν έναν χώρο στο δευτερόλεπτο ανάλογα με το περιεχόμενό τους. Επιλέξτε έναν πίνακα με κάποιο ιδιαίτερο σχέδιο που σας αντιπροσωπεύει. Μπορείτε είτε να βάλετε έναν μεγάλο πίνακα με κρυφό φωτισμό είτε πολλά μικρά πινακάκια σαν κολάζ σε όλο τον τοίχο.

pinterest

Πηγή: SpyrosSoulis.gr

Διαβάστε ακόμα: Σπύρος Σούλης: Τα 4 λάθη διακόσμησης που δείχνουν το σπίτι μονίμως ακατάστατο - Αν τα κάνετε, μήπως να τα διορθώσετε ;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ