Μαρία Καλάβρια: Εντυπωσίασε με ολόσωμη "high tech" φόρμα & κόκκινα μαλλιά - Το μίνιμαλ στιλ της Έλενας Γαλύφα (φωτό)

Σε charity event στη Γλυφάδα

Συνάντηση επωνύμων για καλό σκοπό στο charity event της γνωστής εταιρείας ένδυσης “Dress2unDress” της γνωστής επιχειρηματία Νατάσας Αποστολοπούλου, στηρίζοντας το Make - A - Wish (Κάνε - Μια - Ευχή Ελλάδος) στην καρδιά της Γλυφάδας!

Σε κλίμα ιδιαίτερης χαράς και συγκίνησης υποδέχθηκε όλη η ομάδα της γνωστής εταιρείας ένδυσης “Dress2unDress” και η ιδιοκτήτρια της Νατάσα Αποστολοπούλου, τους εκπροσώπους του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), αλλά και την Πρέσβειρα του Οργανισμού κ. Φαίη Σκορδά διοργανώνοντας ένα μοναδικό charity event, με αφορμή την συμβολή στην εκπλήρωση μίας ευχής.

Στο ανακαινισμένο κατάστημα της Λεωφόρου Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 27, στη Γλυφάδα, έσπευσαν από νωρίς πολλοί επώνυμοι καλεσμένοι από τον επιχειρηματικό, καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο της Αθήνας, καθώς και πολλές fashionistas και instagramers, θέλοντας να δώσουν το παρών στην τόσο σημαντική πρωτοβουλία της επιχειρηματία Νατάσας Αποστολοπούλου, αλλά και για να περιηγηθούν στο νέο, εντυπωσιακό κατάστημα.

Το εορταστικό κλίμα της βραδιάς απογειώθηκε από το ξεσηκωτικό Dj Show του Γιώργου Μανίκα!

Ανάμεσα στο guest list εμείς ξεχωρίσαμε την top εμφάνιση της Μαρίας Καλάβρια.

Η πρώην σύζυγος του επιχειρηματία Σάμι Φάις, επέλεξε για την περίσταση μία απίθανη "high tech" ολόσωμη φόρμα, που αγκάλιαζε άψογα τη λεπτεπίλεπτη σιλουέτα της.

Είχε πολύχρωμο μοτίβο με ελαστικό ύφασμα, που τις προσέδιδε ευχέρεια κινήσεων.

Επίσης, έκανε την τέλεια αντίθεση με τα κόκκινα μαλλιά της.

Ολοκλήρωσε το look της με λευκά πέδιλα με χρυσή αλυσίδα και μία σικ πορτοκαλί χιαστί τσάντα.

Με το μίνιμαλ στιλ της έκανε τη διαφορά η Έλενα Γαλύφα φορώντας λευκό αμάνικο μπλέιζερ με μαύρη παντελόνα.

Διαβάστε ακόμη: Οι φιστικί γόβες της Φαίης Σκορδά: Τις συνδύασε με μπεζ παντελόνα & chic σακάκι με ρίγα – Στα λαδί η Σάρα Εσκενάζυ (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ