Η Ρεγγίνα Μακέδου θυμάται: "Πέρασαν 2 χρόνια από τη μεταμόσχευση - Μια υπέροχη γυναίκα μου έσωσε την ζωή" (φωτό)

Δείτε τη συγκινητική ανάρτηση στο instagram

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα για την Ρεγγίνα Μακέδου, καθώς πριν δύο χρόνια είχε υπεβλήθη σε μεταμόσχευση μυελού των οστών εν μέσω της μάχης της με τη λευχαιμία.

Η γυμνάστρια θέλησε να μοιραστεί στα social media με τους 64 χιλιάδες ακολούθους της μία συγκινητική ανάρτηση, στην οποία ευχαριστεί τη δότρια που της έσωσε τη ζωή.

Η ανάρτηση της Ρεγγίνας Μακέδου

Σήμερα κλείνω 2 χρόνια από την μεταμόσχευση!!!
Δυο χρόνια που μια Υπέροχη γυναίκα μου έσωσε την ζωη !!!! Η δότρια μου ο αγγελος μου!!! Ποσό σε ευχαριστώ ποσο να ηξερες! Θα σε γνωρίσω σύντομα!!!! 2 χρόνια πάλης σωματικής, πνευματικής και ψυχικής!!!
Κάτι που δεν βλέπετε πίσω από αυτό το χαμόγελο είναι οι ατέλειωτες ώρες κλάμα!!!!
ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ !!!!!! Αλλά Θεέ μου είμαι ακόμα εδώ!!!
Όλοι οι αγαπημένοι άνθρωποι στην Στοργή στο Παπανικολάου όλοι σας πόσο μα πόσο σας ευχαριστώ για όλα από την διευθύντρια μέχρι τις καθαρίστριες όλους σας όλους !!!!! Ξέρω ότι θα με μαλώσει όμως εγώ το πιο μεγάλο ευχαριστώ θα το πω στον Ιωάννης Μπάτσης που δυο χρόνια είναι ο γιατρός που με βλέπει στα εξωτερικά, με ηρεμεί, με καθοδηγεί με εμψυχώνει με θεραπεύει!!! Μακάρι να ήταν όλοι οι γιατροί σαν εσάς!!!!
Ένα τεραστιο ευχαριστώ στους γονείς μου για όσα ποτε κανεις δεν είδε , για όλη την στήριξη και την υπομονή !!!!
Ένα τεραστιο ευχαριστώ σε εκείνους τους φίλους που είναι βράχοι δίπλα μου… στα νεύρα μου, στις ήττες μου , στις νίκες μου, στα ξεσπάσματα μου, στα κλάματα μου στα γέλια μου… και ένα ένα μικρό ευχαριστώ για όσους τόλμησαν να με κρίνουν η να με ρίξουν… με κάνατε ακόμα πιο δυνατή…
ΤΕΛΟΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ , μεγάλο ευχαριστώ στο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ για το τεραστιο έργο που κάνει και σώζει ζωές!!! Θα είμαι πάντα όπου με θέλετε εκεί!!!
2 ΧΡΟΝΙΑ !!!!! Ευχαριστώ ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ
«Μα εμείς τι και αν γεμίσαμε πληγές, βγήκαμε πάλι νικητές Γιαυτο να μην φοβάσαι πια…»

makedou890

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ρεγγίνα Μακέδου έδωσε τη δική της μάχη με την οξεία μυελογενή λευχαιμία.

Στις 9 Απριλίου 2022 είχε αποκαλύψει μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση ότι η λευχαιμία έκανε υποτροπή.

Τελικά, κατάφερε και βρήκε δότρια που της έσωσε (χάρισε ξανά) τη ζωή κι έκτοτε τα πάντα έχουν πάρει το δρόμο τους.

 

Μέσα από τον ενεργό λογαριασμό που διατηρεί στο instagram μοιράζεται βιντεάκια από την καθημερινότητα της και φυσικά συμβουλεύει το κοινό της να μην το βάζει κάτω.

Διαβάστε ακόμη: Η Ρεγγίνα Μακέδου έκανε την μεταμόσχευση: Η φωτό της από το νοσοκομείο - «είναι η ώρα ο! Τα νέα μου γενέθλια»

Διαβάστε ακόμη: Topwoman η Ρεγγίνα Μακέδου: Η όμορφη γυμνάστρια με τεράστια δύναμη παλεύει με τον καρκίνο - «Γίνετε δότες» (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Topwoman η Ρεγγίνα Μακέδου που «χορεύει τον καρκίνο της - Η γυμνάστρια έχει λευχαιμία & προτρέπει: «Σηκωθείτε και παλέψτε» βίντεο

Διαβάστε ακόμη: Κυριάκος Μητσοτάκης: Μίλησε με την καρκινοπαθή Ρεγγίνα Μακέδου μετά την ανάρτηση της για τις δηλώσεις Πνευματικού - Τι συζήτησαν

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ