Άνοιξε τις πόρτες του για το καλοκαίρι το Vertigo Pool and Sunset Bar - Όαση δροσιάς, χαλάρωσης & κομψότητας στo κέντρο της πόλης

Ανανεωμένος χώρος

Το πλήρες ανακαινισμένο Vertigo Pool & Sunset bar στο rooftop του ξενοδοχείου St.George Lycabettus άνοιξε τις πόρτες του για το καλοκαίρι, έτοιμο να σας υποδεχτεί στο αγαπημένο ξενοδοχείο της πόλης που γιορτάζει φέτος τα 50 χρόνια λειτουργίας του.

Στο ευρύχωρο rooftop του Vertigo που προσφέρει μοναδική θέα της Ακρόπολης και του καταπράσινου Λυκαβηττού θα χαλαρώστε, θα αναζωογονηθείτε και θα απολαύσετε τα πιο εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα της πόλης που κόβουν την ανάσα.

Το project της ανακαίνισης ανέλαβε η in-house αρχιτεκτονική ομάδα του ξενοδοχείου με επικεφαλής την Μαρία Παπατριανταφύλλου, η οποία με μεγάλη επιτυχία μεταμόρφωσε τον χώρο σε μία όαση δροσιάς, χαλάρωσης και κομψότητας στo κέντρο της πόλης.

Την διακόσμηση επιμελήθηκε ο γνωστός interior designer, Carlo Mota από την Νέα Υόρκη ο οποίος επέλεξε το κίτρινο χρώμα του ήλιου να διακοσμήσει τον χώρο με μοντέρνο σχεδιασμό, κομψά, άνετα έπιπλα και όμορφα διαμορφωμένοι χώροι με τοπικά φυτά και λουλούδια δημιουργώντας ένα γαλήνιο πράσινο περιβάλλον.

Στο καινούριο sunset bar θα απολαύσετε μια ποικιλία από εκλεκτά δροσιστικά κοκτέιλ και απεριτίφ, finger food biteς και καλοκαιρινές αρωματικές γεύσεις από τον executive chef, Στέφανο Παπανικολάου.

Το Vertigo Pool & Sunset bar λειτουργεί καθημερινά από το πρωί προσφέροντας στιγμές χαλάρωσης και μία απόδραση από την καθημερινότητα σε όλους τους επισκέπτες του.

Τα μέλη του Vertigo μπορούν να απολαύσουν μοναδικά προνόμια και εκπτώσεις όπως δωρεάν χρήση του γυμναστηρίου, ειδικές τιμές στο spa και στις τιμές δωματίων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ