Vintage στιγμιότυπο: Όταν η Σοφία Λόρεν έμενε στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» - Ποια ταινία γύριζε τότε η Ιταλίδα σταρ;

Πλήθος θαυμαστών την είχε περικυκλώσει

Πόσο μεγάλη τιμή για τη χώρα μας όταν μας επισκέπτονται τόσο μεγάλα ονόματα του Χόλυγουντ!

Με το σημερινό μας throwback πηγαίνουμε πίσω στην εμβληματική στιγμή που η Σοφία Λόρεν διέμενε στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία».

Τότε, ήταν η εποχή που γύριζε «Το παιδί και το Δελφίνι» στην Ύδρα και την Αθήνα.

Όπως βλέπετε κι εσείς στο ασπρόμαυρο ενσταντανέ η Ιταλίδα σταρ είναι περικυκλωμένη από το πλήθος που κυριολεκτικά "όρμησαν" για να τη δουν από κοντά.

Εκείνη, πάντοτε κομψή με ακαταμάχητη γοητεία!

Η ανάρτηση της Έλενας Μακρή:

Star Quality: Η Σοφία Λόρεν περικυκλωμένη από κόσμο έξω από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» όπου διέμενε την εποχή που γύριζε « Το παιδί και το Δελφίνι» στην Ύδρα και την Αθήνα.

Η έλευσή της Ιταλίδας σταρ στην Αθήνα ήταν επεισοδιακή.

Την υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο ο Σπύρος Σκούρας ο ελληνικής καταγωγής επικεφαλής των στούντιο της 20th Century Fox, μαζί με πλήθος θαυμαστών της, οι οποίοι «ώρμησαν ευθύς ως η Λόρεν εξήλθε του αεροπλάνου και εδημιούργησαν στενόν κλοιόν πέριξ της καλλιτέχνιδος εν τη προσπαθεία των να την ίδουν από κοντά», όπως αναφέρει το Βήμα της 12ης Σεπτεμβρίου 1956.

Ο Σπύρος Σκούρας, θέλοντας να βοηθήσει την πατρίδα του είχε όνειρο να διαφημίσει την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό γυρίζοντας ταινίες οn location εκεί.

Δείτε εδώ όλη την ταινία:

Έτσι “Το παιδί και το Δελφίνι” έγινε η πρώτη χολιγουντιανή παραγωγή που γυρίστηκε στην Ελλάδα, αλλά και η πρώτη ταινία που γύρισε για το Χόλιγουντ η Σοφία Λόρεν.

Διαβάστε περισσότερα για τη Σοφία Λόρεν: 

Sophia Loren: «Μου ζήτησαν να κάνω πλαστική στην μύτη – Με αγαπώ όπως είμαι & δεν θα το έκανα ποτέ» - Το σοφό μήνυμα της καλλονής ηθοποιού (φωτό & βίντεο)

Σπάνια επανεμφάνιση της Sophia Loren - Σε επίσημο gala με sparkly κοστούμι & περίτεχνα κοσμήματα - Τι κι αν είναι 89 ετών! (φωτό-βίντεο)

Σοφία Λόρεν: Η «άγνωστη» αδελφή της καλλονής σταρ, η μαμά της & η αγάπη αλα ιταλικά των τριών γυναικών μεταξύ τους - Σπάνιες φωτό για πρωτη φορά στην Ελλάδα

Vintage moment: Η Sophia Loren βραβεύεται με τιμητικό Όσκαρ - Η απίθανη Valentino τουαλέτα που άφησε εποχή (φωτό-βίντεο)

Η διαχρονική τελειότητα της Σοφία Λόρεν: Εφαρμοστό φουστάνι, μέση δαχτυλίδι & δερμάτινη ζώνη

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ