Πριγκίπισσα Θεοδώρα της Ελλάδας: Αυτή είναι η τελική ημερομηνία γάμου για την κόρη του τέως Βασιλιά Κων/νου & της Άννας Μαρίας

Έπειτα από τρεις αναβολές

Η μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Β' και της Άννας Μαρίας της Ελλάδας, Θεοδώρα θα παντρευτεί τον αρραβωνιαστικό της Μάθιου Κουμάρ στις 28 Σεπτεμβρίου 2024, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Έπειτα από 6 χρόνια αναμονής επιτέλους θα γραφτεί ένας χαρούμενος επίλογος για το αγαπημένο ζευγάρι!

Ο γάμος, τον οποίο θα ευλογήσει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Β΄, θα τελεστεί με δόξα και τιμή, αλλά και μεγάλη συγκίνηση και βυζαντινή μεγαλοπρέπεια, με παρόντες εστεμμένους και γαλαζοαίματους από όλο τον κόσμο, όπως ακριβώς είχε συμβεί και στη γαμήλια τελετή του αδερφού της, πρίγκιπα Φιλίππου, με τη Nina Flohr το 2021. 

Να υπενθυμίσουμε ότι η τελετή έχει αναβληθεί τρεις φορές, τόσο λόγω της καραντίνας της κορωνοϊού, όσο και του πένθους μετά τον θάνατο του αγαπημένου της πατέρα Κωνσταντίνου.

Πηγές ανέφεραν ότι η Θεοδώρα ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και αποφάσισε μαζί με τον Μάθιου Κουμάρ να μεταφέρουν το ευτυχές γεγονός για αργότερα.

Υπενθυμίζουμε ότι η Θεοδώρα μεγάλωσε και σπούδασε στην Αγγλία, ενώ έζησε κάποια χρόνια στην Καλιφόρνια, όπου γνώρισε τον αγαπημένο της και πλέον ζουν μαζί στο Λος Αντζελες.

Διαβάστε ακόμη: Βασιλικός γάμος στην Ελλάδα: Η Πριγκίπισσα Θεοδώρα επέλεξε νυφικό, δημιουργία της σχεδιάστριας, Σήλιας Κριθαριώτη – Στον γαμπρό θα την παραδώσει ο Πρίγκιπας Παύλος (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Πριγκιπικός γάμος στις Σπέτσες - Η Θεοδώρα παντρεύεται τον αγαπημένο της Μάθιου Κουµάρ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ