Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο - Αισιόδοξη μέρα με εξελίξεις σε προσωπική ή επαγγελματική ζωή

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις 

Μια ιδιαίτερα αισιόδοξη και τυχερή μέρα είναι η Τρίτη, καθώς έχουμε μια πλειάδα όψεων που η φύση τους είναι ευεργετική. Οι πιο σημαντικές από αυτές είναι η σύνοδος του Ερμή με τον Δία στους Διδύμους τις μεσημεριανές ώρες και η σύνοδος του Ήλιου με την Αφροδίτη στους Διδύμους τις απογευματινές. Η Σελήνη θα παραμείνει στο ζώδιο του Ταύρου σχηματίζοντας μόνο μια κύρια όψη το εξάγωνο με τον Κρόνο. Όπως καταλαβαίνετε η σημερινή μέρα είναι από τις πιο αισιόδοξες της εβδομάδας αλλά και του μήνα. Οι όψεις τόσο του Ερμή με τον Δία όσο και της Αφροδίτης με τον Ήλιο συνδέονται με θετικές ειδήσεις, αισιοδοξία, εξελίξεις στην προσωπική ή επαγγελματική μας ζωή, ενώ μπορεί να υπάρχει και ο παράγοντας τύχη στη ζωή μας στο έπακρο. Είναι εξαιρετική μέρα για σπουδές, για να βρούμε ένα σεμινάριο που μας ενδιαφέρει, για να κάνουμε εμπορικές συμφωνίες ή συνδιαλλαγές, για να προχωρήσουμε σε μια αγοραπωλησία, να υπογράψουμε ένα συμβόλαιο, να διαπραγματευτούμε μια συμφωνία, να διαφημίσουμε τη δουλειά και τα προϊόντα της εργασίας μας, να είμαστε πιο κοινωνικοί, αλλά και να έχουμε θετικότερες επαφές στην καθημερινότητα μας. Εξαιρετική μέρα για να οργανώσουμε ένα ταξίδι, να ανοίξουμε ένα λογαριασμό, να ασχοληθούμε με θέματα ομορφιάς. Ας κοιτάξουμε να την αξιοποιήσουμε με κάθε τρόπο.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα με τις δυο συνόδους του Ερμή με τον Δία και του Ήλιου με την Αφροδίτη στους Διδύμους είναι μια από τις πιο θετικές της εβδομάδας για θέματα που σχετίζονται με την επικοινωνία, την προώθηση της δουλειάς σας, θέματα σπουδών και σε ό,τι αφορά τα παιδιά σας και τους νέους γενικότερα. Καλό είναι λοιπόν να την αξιοποιήσετε με κάθε τρόπο και μάλιστα να μην αναβάλλετε πράγματα που έχετε να κάνετε ή κάποιες επαφές για αργότερα μέσα στην εβδομάδα. Ενδεχομένως να προκύψει και κάποια πρόταση ή μια αγοραπωλησία με ευνοϊκούς όρους. Καθώς τα θέματα των οικονομικών θα είναι από τα κύρια αυτής της εβδομάδας, δείτε μήπως καταφέρετε σήμερα που ευνοήστε περισσότερο να κάνετε τις ενέργειες που πρέπει.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα είναι από τις θετικότερες μέρες της εβδομάδας καθώς όχι μόνο η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας και σας φέρνει στο επίκεντρο, αλλά και ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, συναντά σε μια στενή σύνοδο τον Ήλιο και σας προσφέρει μια πιο διασκεδαστική και αισιόδοξη διάσταση στη μέρα σας. Εξαιρετική μέρα για θέματα ερωτικών σχέσεων, ομορφιάς, αλλά και για το πορτοφόλι σας. Σήμερα όμως έχουμε και τη σύνοδο Ερμή-Δία η οποία μπορεί να φέρνει μια θετική εξέλιξη σε ένα οικονομικό ή επαγγελματικό ζήτημα ειδικά αν είστε γεννημένοι Απρίλιο. Ίσως κάτι που περιμένατε να συμβεί εδώ και πολύ καιρό μπορεί να εξελίσσεται ευνοϊκά τη σημερινή μέρα. Αν πρέπει να κάνετε κάποιες συζητήσεις, ρυθμίσεις, διακανονισμούς, να διαπραγματευθείτε χρήματα, φροντίστε να το κάνετε σήμερα και μην το αφήσετε για την πορεία της εβδομάδας που θα δυσκολέψουν τα πράγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Τρίτη είναι ίσως η πιο θετική ημέρα της εβδομάδας για το ζώδιο σας χάρη σε δυο ευνοϊκές συνόδους. Η πρώτη αφορά τη σύνοδο Ήλιου-Αφροδίτης στο ζώδιο σας που αυξάνει τη γοητεία που ασκείτε στους άλλους, σας κάνει αποδέκτες πολλών βλεμμάτων θαυμασμού, ενώ μπορεί να φέρει μια καλή είδηση σε θέματα που σχετίζονται με τις στενές σας σχέσεις. Ίσως τώρα προκύψει μια πρόταση για μια συνεργασία, μπορεί να έχετε θετική εξέλιξη σε μια ήδη υπάρχουσα δουλειά σας ή μπορεί ακόμη τα νέα να αφορούν στην προσωπική σας ζωή με μια ερωτική γνωριμία ή μια πρόταση επισημοποίησης της σχέσης σας. Εξαιρετική μέρα για κοινωνικές επαφές, παρουσιάσεις, για να ασχοληθείτε με θέματα ομορφιάς κι εμφάνισης. Η δεύτερη σύνοδος του Ερμή με τον Δία αφορά σπουδές, ταξίδια, τη δουλειά, τους συνεργάτες σας, τους πελάτες σας ή ακόμη και τα οικογενειακά σας ζητήματα. Σε κάθε περίπτωση, οι εξαιρετικές αυτές όψεις δημιουργούν ένα πιο αισιόδοξο πλαίσιο στην καθημερινότητα σας και πρέπει να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τη μέρα.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ