Shakira: Η Λατίνα σταρ θα τραγουδήσει στον γάμο του γιου του πλουσιότερου άντρα της Ινδίας – Το αστρονομικό ποσό που έλαβε (φωτό)

Αναμένεται ένας γάμος υπερπαραγωγή!

Η Shakira είναι ασταμάτητη μετά το διαζύγιο με τον ποδοσφαιριστή Τζεραρ Πικέ, η καριέρα της έχει απογειωθεί ξανά!

Η τραγουδίστρια έχει πλέον μετακομίσει και μένει μόνιμα στο Μαϊάμι μαζί με τα παιδιά της. Μάλιστα, αρκετά ξένα δημοσιεύματα τη θέλουν ξανά ερωτευμένη.

Όσον αφορά τα επαγγελματικά της τώρα, η Shakira δε σταματά να βγάζει νέα κομμάτια, ενώ μόλις έγινε γνωστό ότι έκλεισε και μια δουλειά αρκετών εκατομμυρίων. 

Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια θα επιστρέψει στην Ευρώπη, προκειμένου να τραγουδήσει στο pre-wedding πάρτι του γιου του πλουσιότερου άνδρα της Ινδίας.

Διαβάστε ακόμα: Shakira: Νέος ερωτάς με τον Βρετανό πρωταγωνιστή του Emily in Paris - Ο 31χρονος sexy Lucien Laviscount στο κρεβάτι της superstar (φωτό)

Ο γάμος υπερπαραγωγή!

Ο Anant Ambani ετοιμάζεται να παντρευτεί την Radhika Merchant στις 12 Ιουλίου στη Βομβάη, ωστόσο πριν θα διοργανώσει ένα μεγάλο πάρτι. Μάλιστα, αυτό θα είναι το δεύτερο πάρτι πριν τον γάμο, αφού στο πρώτο που έγινε πριν λίγο καιρό, τραγούδησε live η Ριάνα. Τώρα είναι η σειρά της Shakira να ερμηνεύσει τα γνωστά της τραγούδια μπροστά στο ζευγάρι.

Πόσα χρήματα θα πάρει για να εμφανιστεί για λίγη ώρα στην κρουαζιέρα που θα διοργανωθεί το pre-wedding πάρτι; Ακριβώς τα ίδια χρήματα που δόθηκαν και στη Ριάνα, δηλαδή λίγο πάνω από πεντέμιση εκατομμύρια ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Σακίρα θα εμφανιστεί στη δεύτερη ημέρα της κρουαζιέρας, ενώ την πρώτη ημέρα το ζευγάρι από την Ινδία θα δει live τους Backstreet Boys.

Διαβάστε ακόμα: Coldplay-Chris Martin: Σε τρυφερές στιγμές με την Shakira - Ζήλεψαν η Dakota Johnson, Pique, Gwyneth Paltrow ... (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ