Brad Pitt: Αναστατωμένος & βαθιά πληγωμένος που η Shiloh απαρνήθηκε το επίθετό του - Η πρώτη του αντίδραση στην απόφαση αυτή (φωτό)

«Συνεχίζει να αγαπάει τρομερά όλα του τα παιδιά», συμπλήρωσε φίλος του.

Η μεγαλύτερη κόρη του Βrad Pitt και της Angelina Jolie, η Shiloh όπως γνωρίζουμε ζήτησε με επίσημα έγγραφα να κρατήσει μόνο το επίθετο της μητέρας της.

Στα 18α γενέθλιά της επέλεξε να καταθέσει επίσημα έγγραφα για να αλλάξει το επίθετό της. Η Shiloh δεν θέλει πλέον να χρησιμοποιεί το Pitt και θα συστήνεται ως Shiloh Jolie. 

Μια επιλογή που έχουν κάνει κι άλλα από τα παιδιά του πρώην ζευγαριού. H Zahara και η Vivienne δεν χρησιμοποιούν το επίθετο του πατέρα τους αλλά δεν έχει γίνει γνωστό αν έχουν ξεκινήσει νομικές διαδικασίες όπως η αδερφή της.

Πως αντέδρασε ο Brad Pitt στην απόφαση της Shiloh;

Ένας άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του ηθοποιού αποκάλυψε πώς αντέδρασε ο Brad Pitt στα νέα. 

Διαβάστε ακόμα: Αντζελίνα Τζολί – Μπραντ Πιτ: Η 15χρονη κόρη τους Βιβιάν άλλαξε το επίθετό της – Κρατάει μόνο της μαμάς…( φωτό)

«Είναι ενημερωμένος και αναστατωμένος που η Shiloh απαρνήθηκε το επίθετό του. Δεν έχει νιώσει μεγαλύτερη χαρά από την εποχή που γεννήθηκε η κόρη του. Ήθελε πάντα μια κόρη» ανέφερε χαρακτηριστικά στο People.

«Οι υπενθυμίσεις ότι έχει χάσει τα παιδιά του, δεν είναι φυσικά εύκολες για τον Brad. Αγαπάει τα παιδιά του και του λείπουν. Είναι πολύ στεναχωρημένος».

Συνεχίζει να αγαπά τα παιδιά του

pinterest/ichliebedich22

Όλα αυτά φαίνεται πως «πονούν» τον Brad Pitt. Μία άλλη πηγή από το περιβάλλον του σημειώνει: «Συνεχίζει να αγαπάει τρομερά όλα του τα παιδιά. Όλη αυτή η διαδικασία ήταν πολύ σκληρή για όλη την οικογένεια».

Διαβάστε ακόμα: Angelina Jolie – Brad Pitt: H Shiloh κρατάει μόνο το επίθετο της μητέρας της – Όλα τα παιδιά τους έχουν πλέον απαρνηθεί τον σταρ του Χόλιγουντ (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ