Κριστίνα Απλγκέιτ για την «μάχη» που δίνει με την σκλήρυνση κατά πλάκας – «Δεν μου αρέσει να ζω - Δεν το απολαμβάνω» (φωτό)

"Είμαι παγιδευμένη σε αυτό το σκοτάδι αυτή τη στιγμή", συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Η ηθοποιός, Κριστίνα Απλγκέιτ έχει μιλήσει ανοιχτά για την μάχη που δίνει με την σκλήρυνση κατά πλάκας.

Η Κριστίνα Απλγκέιτ παραδέχτηκε πως έχει πέσει σε κατάθλιψη αυτόν τον καιρό. 

Η ηθοποιός μίλησε στο podcast «Messy» κι αρχικά, ανέφερε: «Είμαι σε κατάθλιψη αυτή τη στιγμή, που δεν νομίζω ότι είναι κάτι που ένιωθα εδώ και χρόνια».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είναι πραγματική κατάθλιψη, πράγμα που με τρομάζει λίγο, γιατί αισθάνομαι ότι μοιρολατρώ. Είμαι παγιδευμένη σε αυτό το σκοτάδι αυτή τη στιγμή και νιώθω ότι είναι κάτι που έχω να νιώσω εδώ και 20 χρόνια».

Διαβάστε ακόμα: Christina Applegate: Υποβασταζόμενη εμφανίστηκε στην σκηνή των βραβείων Emmy - Πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας (βίντεο)

Ανέφερε επίσης, πως η εμφάνισή της στα βραβεία Emmy, όπου καταχειροκροτήθηκε από το κοινό, ήταν η «πιο δύσκολη ημέρα της ζωής της», ενώ αποκάλυψε πως όλη την επόμενη ημέρα κοιμόταν.

«Είμαι πραγματικά ειλικρινής. Δεν μου αρέσει να ζω. Δεν το απολαμβάνω, δεν απολαμβάνω σχεδόν τίποτα πια», ανέφερε η ηθοποιός κλείνοντας.

Η Κριστίνα Απλγκέιτ μοιράστηκε δημόσια τη διάγνωσή της με σκλήρυνση κατά πλάκας στον Αύγουστο του 2021.

Διαβάστε ακόμα: Christina Applegate: Δεν θα δουλέψει ξανά μπροστά από την κάμερα - η πολλαπλή σκλήρυνση κατά πλάκας είναι μια ασθένεια με επιδείνωση ….

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ