Πριγκίπισσα Kate: «Αχτίδα» αισιοδοξίας – Επιστρέφει στα βασιλικά καθήκοντα, αλλά όχι όπως πριν – Τι αλλάζει (φωτό)

Θετικές οι εξελίξεις!

Η ασθενής Πριγκίπισσα Κέιτ συνεχίζει την «μάχη» με τον καρκίνο, όπως όλοι γνωρίζουμε.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Πριγκίπισσα της Ουαλίας θα επιστρέψει στα βασιλικά καθήκοντά της, κάτι που δείχνει ότι οι θεραπείες που δέχεται πηγαίνουν πράγματι καλά.

Ωστόσο ο ρόλος της θα είναι λίγο διαφορετικός μετά τη διάγνωσή της με καρκίνο.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, η οποία κάποτε ήταν στο επίκεντρο των βασιλικών καθηκόντων μαζί με τον σύζυγό της, Πρίγκιπα Ουίλιαμ, «ίσως να μην επιστρέψει ποτέ στον ρόλο που την είχαμε συνηθίσει πριν», είπε στο Us Weekly, μια πηγή.

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Kate: Που σκέφτεται να κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση – Η σημαδιακή ημερομηνία του «Trooping the Color» (φωτό)

Τι θα αλλάξει;

Η πηγή πρόσθεσε ότι αυτή τη στιγμή «επαναξιολογεί τι θα είναι σε θέση να αναλάβει όταν επιστρέψει» αφού υποβλήθηκε σε προληπτική χημειοθεραπεία για τον καρκίνο, από τον οποίο πάσχει.

Την ίδια στιγμή, ο royal expert Ρίτσαρντ Φιτζγουίλιαμς σημείωσε ότι όταν η Μίντλετον μπορέσει να επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντα «θα [βασιστεί] σε ιατρικές συμβουλές και θα είναι πολύ προσεκτικά ισορροπημένο».

Τις τελευταίες εβδομάδες, ωστόσο, έχει εντοπιστεί να κάνει δουλειές με μέλη της οικογένειας αλλά και μόνη της. «Η Κέιτ νιώθει αρκετά δυνατή για να ασχοληθεί πολύ με τα παιδιά», είπε ένας γνώστης στο τελευταίο τεύχος του Us Weekly. «Είναι ενεργός γονέας».

Παρά τη θετικά μηνύματα, παραμένει ασαφές εάν η Πριγκίπισσα Κέιτ θα συμμετάσχει στις ετήσιες εορταστικές εκδηλώσεις της βρετανικής μοναρχίας του Trooping the Color. Η παρέλαση και οι εορτασμοί έχουν οριστεί για τις 15 Ιουνίου.

Θα δείξει αν θα εμφανιστεί, η αγαπημένη μας Πριγκίπισσα!

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Kate – Πρίγκιπας William: Αυτή η φωτογραφία του ζευγαριού «έρχεται» για πρώτη φορά στο φως – Έξαλλοι οι royal fans

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ