Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο - Αρμονικές όψεις με επικοινωνία στις σχέσεις, στις συνεργασίες & στις επαφές με άλλους

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Ταύρο μέχρι τις 11:36 το πρωί που θα περάσει στους Διδύμους, όπου και θα παραμείνει στο υπόλοιπο της ημέρας δημιουργώντας μάλιστα μια σειρά αρμονικών όψεων με τον Πλούτωνα, τον Δία και τον Ερμή ενεργοποιώντας τις θετικές όψεις των προηγούμενων ημερών. Από το ζώδιο των Διδύμων η Σελήνη στρέφει το ενδιαφέρον μας περισσότερο στην επικοινωνία, στις σχέσεις, στις επαφές με τους άλλους, στις συνεργασίες, στις σπουδές και στα ταξίδια. Η Τετάρτη είναι μια εξαιρετική μέρα για συζητήσεις, ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, πρόοδο σε διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Εκμεταλλευτείτε την στο έπακρο. Ευνοεί περισσότερο τα ζώδια του αέρα: Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους κι από κοντά κάτι παίρνουν και οι Κριοί, οι Λέοντες και οι Τοξότες.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα ξεκινά χαλαρά, αλλά στην πορεία αποκτά άλλες ταχύτητες. Σήμερα η Σελήνη διατρέχει τους Διδύμους μετά τις 11:36 και σχηματίζει θετικές όψεις με τους πλανήτες στον Υδροχόο και τους Διδύμους κι έτσι είναι πολύ πιθανό να είναι φορτωμένο το πρόγραμμα σας σήμερα με συζητήσεις, συσκέψεις, διαπραγματεύσεις, επαφές και να είστε στο τρέξιμο όλη μέρα. Άλλωστε είναι και τομείς που ευνοείστε περισσότερο σήμερα, οπότε αξίζει τον κόπο να προσπαθήσετε λίγο παραπάνω και να μην αναβάλλετε ό,τι μπορείτε να φέρετε εις πέρας. Αν έχετε κάποια απαιτητική συζήτηση να κάνετε, προτιμήστε τις «δύσκολες» επαφές να τις προγραμματίσετε σήμερα αν μπορείτε. Εξαιρετική και για θέματα σπουδών η σημερινή μέρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Το πρωί μπορεί να μη βρίσκετε μια ορατή λύση σε ένα θέμα που σας απασχολεί έντονα. Με το να πιεστείτε και να πιέσετε δεν θα βγάλει κάπου όμως. Μόλις λίγο ξεκολλήσετε από το πρόβλημα, θα βρεθεί λύση. Με τη Σελήνη στους Διδύμους μετά τις 11:36 και σε όλο το υπόλοιπο της μέρας τα πρακτικά θέματα μιας συνεργασίας ή μιας σχέσης μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο. Ακόμη, τα οικονομικά μπορεί να σας αγχώσουν. Ή ίσως να ασχολείστε περισσότερο με τα έσοδα και τα έξοδα προκειμένου να βγάλετε μια άκρη με τις υποχρεώσεις σας. Φυσικά καλό είναι να αποφύγετε και τα παρορμητικά έξοδα. Μελετήστε καλά τις αγορές σας. Βέβαια η σημερινή μέρα μπορεί να κρύβει και μια θετική έκπληξη, την ευκαιρία να μιλήσετε για μια οικονομική συνεργασία που μπορεί να σας αποφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάπως ράθυμα ξεκινά η μέρα και ίσως να μην έχετε πολλά κέφια το πρωί σκεπτόμενοι όλες τις υποχρεώσεις που έχετε με τη Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι τις 11:36. Στην πορεία όμως η Σελήνη προχωρά στους Διδύμους και η μέρα σας τρέχει σε πιο γρήγορους ρυθμούς, αλλά δημιουργεί και μεγαλύτερες ευαισθησίες. Όταν η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο μας μέσα στον μήνα, είναι οι μέρες που τείνουμε να παίρνουμε τα πάντα προσωπικά και μερικές φορές να υπερβάλλουμε στις αντιδράσεις μας. Θα σας απασχολήσουν θέματα σχέσεων προσωπικών και επαγγελματικών, αλλά με τόσο θετικές όψεις που κάνει η Σελήνη από το ζώδιο σας είναι μια μέρα ιδιαίτερα καλόβολη για σας που θα έχετε καλά αποτελέσματα σε αυτά που πρέπει να κάνετε. Όμως σήμερα βρείτε χρόνο και για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας ή να χαλαρώσετε κάνοντας κάτι που σας διασκεδάζει.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ