Peaky Blinders & Tommy Shelby επιστρέφουν στο Netflix – Πρωταγωνιστής εννοείται ο πολυβραβευμένος Cillian Murphy (φωτό & βίντεο)

Συντονιστείτε!

Το comeback του  Κίλιαν Μέρφι και των Peaky Blinders είναι γεγονός.

Επιστρέφουν δυναμικά στο Netflix.

Μέσω Twitter, η ομάδα του Netflix δημοσίευσε μια φωτογραφία από το σενάριο της ταινίας, τη σκηνοθεσία της οποίας αναλαμβάνει ξανά, ο Τομ Χάρπερ.

«Ο Τόμι Σέλμπι Shelby επιστρέφει. Μια ταινία Peaky Blinders με πρωταγωνιστή τον Κίλιαν Μέρφι έρχεται στο Netflix» γράφει η ανάρτηση.

Η επιστροφή του Μέρφι ως Τόμι Σέλμπι για την ταινία «Peaky Blinders» δεν αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη, δεδομένου ότι ο ηθοποιός έχει δηλώσει εδώ και καιρό ότι ενδιαφέρεται να πρωταγωνιστήσει στο έργο, αρκεί το σενάριο να ήταν αρκετά αξιόλογο.

Διαβάστε ακόμα: Ο Cillian Murphy σε «ρόλο» μοντέλου: Ο ηθοποιός έγινε ο νέος ambassador του πολυτελούς οίκου μόδας Versace (φωτό)

«Αν υπάρχει περισσότερη ιστορία εκεί, θα ήθελα πολύ να το κάνω. Αλλά πρέπει να είναι σωστή. Ο Στιβ Νάιτ έγραψε 36 ώρες τηλεόρασης, και σταματήσαμε σε τόσο υψηλό επίπεδο. Είμαι πραγματικά περήφανος για την τελευταία σεζόν. Οπότε, θα πρέπει να αισθάνομαι νόμιμος και δικαιολογημένος για να κάνω περισσότερα»  είχε πει ο Μέρφι στο Rolling Stone U.K. πέρυσι σχετικά με την ταινία.

Διαβάστε ακόμα: Cillian Murphy: Θα επιστρέψει στο «28 Years Later» - Η σειρά από όπου ξεκίνησε την καριέρα του

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ