Βόλος: 41χρονος μπήκε σε οίκο ανοχής και προσπάθησε να βιάσει την εργαζόμενη - Οι σεξουαλικές υπηρεσίες ήταν εκτός... προγράμματος

Όταν έσπευσε στον οίκο ανοχής η αστυνομία. ο 41χρονος τους επιτέθηκε

Για απόπειρα βιασμού και φθορά ξένης περιουσίας κατηγορείται ο 41χρονος που το απόγευμα της Τρίτης προκάλεσε αναστάτωση σε οίκο ανοχής στο κέντρο του Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας με καταγωγή από την Αλβανία, αφού εισήλθε στην επιχείρηση επί της οδού Μπόρελ, ζήτησε σεξουαλικές υπηρεσίες υπηρεσίες που η εργαζόμενη αρνήθηκε να προσφέρει ενώ ξεκίνησε να πετάει πράγματα και να προκαλεί φθορές βρίζοντας και εκτοξεύοντας απειλές κατά της εργαζόμενης.

Οι φωνές της γυναίκας προκάλεσαν αναστάτωση στο κέντρο του Βόλου και άνθρωποι της περιοχής κάλεσαν στην Άμεση Δράση με τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να σπεύδουν στο σημείο και να περνούν χειροπέδες στον 41χρονο.

Σημειώνεται ότι μετά τη σύλληψή του ο κατηγορούμενος ήταν ιδιαίτερα προκλητικός με τους αστυνομικούς ενώ η γυναίκα κλήθηκε για να καταθέσει. Η ίδια φέρεται να ανέφερε ότι ο άντρας αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Έμεινε με τα εσώρουχα

Ο 41χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού, κρατήθηκε όλη τη νύχτα, όπου σε ήταν σε έξαλλη κατάσταση, έσκισε ακόμη και τα ρούχα του και έμεινε με το εσώρουχο!

Σύμφωνα με το magnesianews.gr ανάλογο περιστατικό έχει δημιουργήσει και στο παρελθόν, με τους ψυχιάτρους να έχουν αποφανθεί ότι ο συλληφθείς δεν χρήζει νοσηλείας σε ψυχιατρείο, οπότε το «μπαλάκι» πέφτει για ακόμη μια φορά στην Εισαγγελία, που καλείται να διαχειριστεί έναν ψυχικά άρρωστο άνθρωπο και, ελλείψει δομής που θα μπορούσε να μεταφερθεί, όπως και στο παρελθόν, λύση είναι η φυλάκιση, ώστε ο κρατούμενος να είναι σε ελεγχόμενο περιβάλλον στην Ψυχιατρική πτέρυγα του Κορυδαλλού, όπου θα τον παρακολουθούν γιατροί και θα παίρνει την αγωγή του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ