Τουρκία: Πανικός προκλήθηκε με το αποκαλυπτικό ντεκολτέ φιλάθλου σε αγώνα βόλεϊ – Το κρατικό κανάλι της χώρας TRT ζήτησε δημόσια συγγνώμη (βίντεο)

Η νεαρή κοπέλα έγινε αποδέκτης απειλών & προσβλητικών μηνυμάτων στα social media.

Γιατί το τούρκικο κανάλι TRT Spor υποχρεώθηκε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για τις εικόνες που μεταδόθηκαν.

Ο λόγος ήταν ότι προκλήθηκε σάλος στην Τουρκία, αφού τα πλάνα του καναλιού έδειξαν μία γυναίκα φίλαθλο σε αγώνα της εθνικής ομάδας βόλει να φορά μπλούζα με ανοιχτό ντεκολτέ.

Στα πλάνα φαίνεται η νεαρή Τουρκάλα να πανηγυρίζει για τη νίκη με 3-2 της Τουρκίας επί των ΗΠΑ με το βαθύ ντεκολτέ της, μάλιστα, κάποια στιγμή να την προδίδει.

Οι αποκαλυπτικές εικόνες που μεταδόθηκαν για λίγα δευτερόλεπτα προκάλεσαν μεγάλη συζήτηση και στα social media, υποχρεώνοντας το κανάλι TRT Spor να εκδώσει ανακοίνωση.

Στην ανακοίνωσή του το κανάλι αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι «τη σκηνοθεσία και τις κάμερες είχε αναλάβει το αμερικανικό κανάλι που μετέδιδε τον αγώνα. Όλες οι εικόνες που μεταδόθηκαν από το TRT Sports ήταν σε απευθείας αναμετάδοση από το αμερικανικό κανάλι χωρίς τη δυνατότητα παρέμβασης. Επομένως οι εικόνες αυτές που είναι τελείως αντίθετες με τις πολιτικές μας, προέρχονται από το αμερικανικό κανάλι».

trt-sports

Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης, η νεαρή κοπέλα έγινε αποδέκτης απειλών και προσβλητικών μηνυμάτων στα social media με την ίδια να υποχρεώνεται να κλείσει τους λογαριασμούς της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ