Βασίλισσα Καμίλα: Συγκινημένη από την πρώτη δημόσια ομιλία του συζύγου της μετά τις θεραπείες – Ο ασθενής Βασιλιάς Κάρολος καταχειροκροτήθηκε (φωτό & βίντεο)

'Ήθελε πάση θυσία να είναι στις σημερινές εκδηλώσεις ο Βασιλιάς Κάρολος.

Βασιλιάς Κάρολος, η Βασίλισσα Καμίλα  και ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ «έδωσαν» το παρών σήμερα σε εκδήλωση μνήμης στο Πόρτσμουθ.

Αναμεσά τους κορυφαίοι πολιτικοί του Ηνωμένου Βασιλείου, ο Πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ καθώς και βετεράνοι του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, για να τιμήσουν τη μνήμη των νεκρών.

Στην εκδήλωση αυτή, ο βασιλιάς Κάρολος μάλιστα, έδωσε την πρώτη του δημόσια ομιλία μετά τη διάγνωση του καρκίνου με την Καμίλα να μην μπορεί να συγκρατήσει τη συγκίνησή της. 

Διαβάστε ακόμα: Μεγάλη τιμή για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ - Ο βασιλιάς Κάρολος τον έχρησε πρέσβη του ιδρύματος του - Οι 2 μαζί στην εξοχή (φωτό)

Ο Βρετανός μονάρχης είπε στο πλήθος: «Οι ιστορίες θάρρους, ανεκτικότητας και αλληλεγγύης που ακούσαμε σήμερα και καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μας δεν μπορούν παρά να μας συγκινήσουν, να μας εμπνεύσουν και να μας υπενθυμίσουν τι οφείλουμε σε αυτή τη μεγάλη γενιά του πολέμου

Είναι προνόμιό μας να ακούμε αυτή τη μαρτυρία, αλλά ο ρόλος μας δεν είναι καθαρά παθητικός. Είναι καθήκον μας να διασφαλίσουμε ότι εμείς και οι μελλοντικές γενιές δεν θα ξεχάσουμε την υπηρεσία και τη θυσία τους για την αντικατάσταση της τυραννίας με την ελευθερία».

Ο ασθενής Βασιλιάς Κάρολος, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε καθώς ανέβηκε στη σκηνή συνοδευόμενος από τη Βασίλισσα Καμίλα, έκανε τα πάντα για να παραστεί στις εκδηλώσεις μνήμης καθώς συνεχίζει την ανάρρωσή του από τον καρκίνο.

Διαβάστε ακόμα: Βασιλιάς Κάρολος: Κυκλοφόρησαν τα χαρτονομίσματα στα οποία απεικονίζεται ο μονάρχης – Δείτε φωτογραφίες

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ