Βίντεο: Καμηλοπάρδαλη «απαγάγει» 2χρονο κοριτσάκι μέσα από το αυτοκίνητο τον γονιών της - Τη σήκωσε στον αέρα, αλλά πρόλαβε να την πιάσει η μητέρα της

Η καμηλοπάρδαλη... λιγουρεύτηκε τα φυστίκια που κρατούσε η μικρή στο χέρι της 

Η βόλτα drive in στο πάρκο και με τα άγρια ζώα παραλίγο να γίνει τραγωδία για τη 2χρονη Πέισλι Τότεν, στο Κέντρο Άγριας Ζωής Fossil Rim στο Γκλεν Ρόουζ του Τέξας ,

Ενώ η μικρή ήταν στο αυτοκίνητο με τους γονείς της και απολάμβανε τη βόλτα βλέποντας από κοντά άγρια ζώα, μία καμηλοπάρδαλη πλησίασε το αυτοκίνητο έπιασε με το στόμα της το σακουλάκι με τα φιστικά που κρατούσε η μικρή.

Η μικρή κρατούσε με δύναμη το σακουλάκι με αποτέλεσμα να... απογειωθεί το παιδί στον αέρα.

Ευτυχώς η μητέρα του παιδιού αντέδρασε γρήγορα έπιασε τη μικρή από τα πόδια και την τράβηξε πάλι μέσα στο αυτοκίνητο.


«Σταματήσαμε για να ταΐσουμε τις καμηλοπαρδάλεις και στράφηκα για ρίξω μια ματιά από το πίσω παράθυρο και είδα την καμηλοπάρδαλη να σκύβει τρόπον τινά και μετά την άρπαξε και την έχασα απ’ τα μάτια μου», δήλωσε ο πατέρας της μικρής, Τζέισον Τότεν στο τοπικό δίκτυο KWTX.

 

Η Λίντσεϊ Μέριμαν βρισκόταν σε ένα όχημα με την οικογένειά της λίγα αυτοκίνητα πιο πίσω από τους Τότεν, όταν με την κάμερά της κατέγραψε την τρομακτική στιγμή που η καμηλοπάρδαλη έσκυψε και άρπαξε στα δόντια της το πουκάμισο του κοριτσιού, ενώ η μητέρα του ούρλιαζε έντρομη. «Η κόρη μου κατέγραφε μια καμηλοπάρδαλη να τρώει τροφές από τα χέρια των ανθρώπων και να βυθίζει το κεφάλι της στις ηλιοροφές», είπε η Μέριμαν.

«Ήμασταν τρία αυτοκίνητα πίσω από ένα κόκκινο φορτηγάκι και είδαμε την καμηλοπάρδαλη να αρπάζει κατά λάθος το πουκάμισο ενός μικρού κοριτσιού μαζί με το φαγητό και να το σηκώνει από το όχημα» πρόσθεσε.


Παρά τη λαχτάρα της η δίχρονη Πέισλι ζήτησε από τους γονείς της να της αγοράσουν λούτρινο καμηλοπάρδαλη από το κατάστημα με τα σουβενίρ στο πάρκο του Τέξας 

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που χαμογελούν, γρασίδι και κείμενο

Ευτυχώς ουδείς τραυματίστηκε, ενώ ο πατέρας της μικρής είπε ότι ήταν ένα λάθος της καμηλοπάρδαλης. Μετά το συμβάν η οικογένεια πήγε με την Πέισλι στο κατάστημα με τα σουβενίρ και το μόνο που ζήτησε η μικρή ήταν ένα λούτρινο με το νέο αγαπημένο της ζωάκι.

 

«Πήγαμε εκεί και μας ζήτησε ένα παιχνίδι καμηλοπάρδαλη κι ένα μπλουζάκι με καμηλοπάρδαλη. Τελικά της αγοράσαμε και τα δύο, κρίναμε ότι της άξιζαν», είπε ο πατέρας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ