Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Νέα Σελήνη δίνει έμφαση στην επικοινωνία, τα ταξίδια - Κρύβει ελπίδα & αισιοδοξία

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Η Νέα Σελήνη του Ιουνίου έρχεται για να μας ανοίξει τους ορίζοντες και να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στην επικοινωνία, τις σπουδές, την επαγγελματική μας εξέλιξη, τις μετακινήσεις, τα ταξίδια. Πρόκειται για ένα νέο φεγγάρι που πραγματοποιείται το απόγευμα της Πέμπτης στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων. Αυτή η Νέα Σελήνη κρύβει μέσα της την ελπίδα ότι τα πράγματα μπορεί να ξαναγεννηθούν και να γίνουν καλύτερα, ακόμη κι αν τώρα περνάμε πιο ζορισμένα στην καθημερινότητα μας. Η Νέα Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη πριν συναντήσει τις βραδινές ώρες σε όψη τετραγώνου τον Κρόνο. Έτσι μας καλεί να βρούμε ισορροπίες ανάμεσα στον χρόνο που διαθέτουμε σε αυτά που αγαπάμε και μας αρέσουν κι από την άλλη στον χρόνο που διαθέτουμε στις υποχρεώσεις και τα «πρέπει» στη ζωή μας.

Για τη Νέα Σελήνη και την επιρροή της αναλυτικά στο ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατήστε εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη σήμερα το απόγευμα έρχεται για να δημιουργήσει «φασαρία» μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες στην καθημερινότητα σας, αφού θα σας βάλει σε επαφές, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες και υπογραφές. Μέσα στο διάστημα των επόμενων μηνών ιδιαίτερα οι Κριοί του δευτέρου δεκαημέρου φαίνεται ότι θα έχετε πολλά να πείτε, να επικοινωνήσετε, να διεκδικήσετε. Πιθανώς να έχετε και αρκετές μετακινήσεις και ταξιδάκια. Αν ψάχνετε να βρείτε μια καλύτερη δουλειά, αν έχετε να περάσετε από κάποια συνέντευξη, αν ψάχνετε το κατάλληλο διάστημα για να στείλετε βιογραφικά ή για να κάνετε μια κουβέντα στην ήδη υπάρχουσα εργασία σας για να προωθήσετε μια ιδέα σας, τότε αυτό το διάστημα είναι ακριβώς μπροστά σας.

Για τη Νέα Σελήνη και την επιρροή της αναλυτικά στο ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατήστε εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους που πραγματοποιείται σήμερα το απόγευμα είναι η κύρια επιρροή της μέρας, η οποία φωτίζει τον τομέα των οικονομικών στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο αγαπητοί μου Ταύροι. Η επιρροή της Νέας Σελήνης είναι ιδιαίτερα έντονη στις δυο εβδομάδες που έπονται και για σας που έχετε γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο θα μπορούσε να φανεί εξαιρετικά βοηθητική προκειμένου να καταστρώσετε ένα ωφέλιμο πρόγραμμα σχεδίασης των οικονομικών σας, το οποίο θα σας επιτρέψει να χαμογελάσετε πλατιά από δω και κάτω. Ίσως ακόμη μέσα στο επόμενο διάστημα της επιρροής της να προκύψουν νέοι πόροι εσόδων από κάποια καινούρια δουλειά που θα κάνετε. Θα βοηθήσει ακόμη στην αυτοπεποίθηση σας.

Για τη Νέα Σελήνη και την επιρροή της αναλυτικά στο ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατήστε εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Χρόνια πολλά αγαπητοί μου Δίδυμοι που έχετε γενέθλια αυτές τις μέρες. Το σύμπαν κοσμεί τα γενέθλια σας με μια υπέροχη Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, που αποτελεί πραγματικά ένα δώρο σ’ αυτά τα γενέθλια σας. Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στη ζωή σας και τώρα πρέπει να σπείρετε τους σπόρους που θα σας δώσουν τους καρπούς που επιθυμείτε είτε στην προσωπική σας ζωή, είτε στα επαγγελματικά, είτε όπου έχετε ανάγκη για ένα νέο και εμπνευσμένο ξεκίνημα. Φυσικά η καλύτερη επένδυση που μπορείτε να κάνετε αυτή τη στιγμή είναι στον ίδιο σας τον εαυτό. Πού θα θέλατε να βρίσκεστε ένα χρόνο μετά στα επόμενα γενέθλια σας; Είστε ευχαριστημένοι από την εμφάνιση σας; Μπορείτε να κάνετε αλλαγές; Σας αρκούν οι γνώσεις που έχετε; Θέλετε να αναπτύξετε ακόμη περισσότερο κάποιο τομέα στη ζωή σας; Μη χάνετε καθόλου χρόνο! Κάντε μια μικρή αρχή τώρα και σε ένα χρόνο από τώρα θα δείτε μεγάλη διαφορά.

Για τη Νέα Σελήνη και την επιρροή της αναλυτικά στο ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατήστε εδώ.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ