Ο Ερρίκος Πετιλόν συγκλονίζει: «Υποφέρω, βοηθήστε με - Μπορεί ανά πάσα στιγμή να καταλήξω»

Υποφέρει από τον εθισμό του στις ουσίες

Αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε στην εφημερίδα Espresso μίλησε ο Ερρίκος Πετιλόν.

Το πρώην μοντέλο και παρουσιαστής τα τελευταία χρόνια ζει πολύ δύσκολες στιγμές, καθώς υποφέρει από τον εθισμό του στις ουσίες.

«Θέλω να μπω σε έναν κλειστό χώρο, για ένα λογικό χρονικό διάστημα κι όχι για πέντε χρόνια. Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Έχω υποβληθεί σε επέμβαση με μπαλονάκι, ζω μόνος μου και μπορεί ανά πάσα στιγμή να πάθω ανακοπή. Δεν μπορώ να κόψω αυτό το “πράγμα” αν δεν μπω κάπου για βοήθεια. Είμαι γεννημένος με διπολική διαταραχή και παράλληλα υποφέρω κι από εθισμό σε ουσίες», είπε αρχικά. 

«Έχω πάει σε 25 κέντρα απεξάρτησης για ουσίες και στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Στο ΚΕΘΕΑ μου είπαν ότι δε δίνουν ούτε ασπιρίνη ούτε κανένα φάρμακο κι εγώ δεν μπορώ να μην παίρνω κάτι. Εμφανίζω σύνδρομο στέρησης. Δε θέλω να ζω με μεθαδόνη, θέλω να απεξαρτηθώ», πρόσθεσε. 

Ο Ερρίκος Πετιλόν ανέφερε στη συνέχεια: «Είμαι σε πολύ δύσκολη κατάσταση, είμαι άνεργος και πρέπει να δουλέψω, αλλά πρέπει να φροντίσω και την υγεία μου. Απόλυτη προτεραιότητα είναι να μπω σε έναν κλειστό χώρο βοήθειας. Τίποτα άλλο δε ζητώ. Δεν είμαι στην καλύτερη κατάσταση της ζωής μου. Μπορεί ανά πάσα στιγμή να καταλήξω εδώ στο σπίτι που ζω ολομόναχος και να με βρουν έπειτα από έναν μήνα πεθαμένο».

Δείτε την πρόσφατη συνέντευξη του on camera:


Διαβάστε ακόμη: Ερρίκος Πετιλόν: 2ο στεφάνι για τον κάποτε ωραιότερο άντρα της Αθήνας - Ποια είναι η Φαίη του

Διαβάστε ακόμη: Ερρίκος Πετιλόν: «Έθαψα μόνος τη μάνα μου, δεν είχα χρήματα, σκάψαμε τον τάφο - με σκλήρυνε πάρα πολύ» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ