Τι κάνει μία δημοσιογράφος όταν ένα περιστέρι πάει πάνω στο κεφάλι της: Ήταν σε αναμονή ζωντανής σύνδεσης - Δείτε το βίντεο

Το βίντεο ανέβασε στο "Χ" η ίδια η δημοσιογράφος Κέλι Μέγιερ

Δευτερόλεπτα πριν βγει στον αέρα έξω από τον Λευκό Οίκο, η δημοσιογράφος Κέλι Μέγιερ, κοιτά την κάμερα όταν νιώθει ένα περιστέρι να κάθεται στο κεφάλι της,

Η δημοσιογράφος του NewsNation, σοκαρισμένη, έσκυψε και φώναξε: «Θεέ μου, προσγειώθηκε πάνω μου» και το περιστέρι πέταξε μακριά ενώ η δημοσιογράφος προσπαθούσε να καταλάβει τι ακριβώς συνέβη. Άρχισε να φτιάχνει τα μαλλιά της ενώ προσπαθούσε να μαζέψει τα λόγια της για το τι είχε μόλις συμβεί και παραλίγο να βρίσει on camera.

«Ναι, είμαι εντάξει» είπε στους παραγωγούς καθώς προσπαθούσε να αστειευτεί με την δοκιμασία που πέρασε και να ανακτήσει την ψυχραιμία της.

Η δημοσιογράφος πάντως, μοιράστηκε στο Twitter το επίμαχο κλιπ ώστε να γελάσουν κι άλλοι. «Παιδιά, ξέρω ότι υπήρχαν πολλές ειδήσεις σήμερα, αλλά ένα πουλί προσγειώθηκε στο κεφάλι μου στον Λευκό Οίκο λίγο πριν βγω ζωντανά στο NewsNation» έγραψε προσθέτοντας: «Ήθελε πραγματικά να εμφανιστεί δημόσια. Η αίθουσα τροφοδοσίας μας το έπιασε και το έσωσε για την δική σας απόλαυση φυσικά».

Πολλοί ήταν πάντως αυτοί που αναγνώρισαν ότι το πουλί ήταν ένα περιστέρι και ανέφεραν την παροιμία που λέει ότι όταν ένα περιστέρι προσγειώνεται πάνω σε ένα άτομο, είναι καλή τύχη προτείνοντάς της μάλιστα να πάει να αγοράσει ένα λαχείο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ