Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους - Ενθουσιασμός αλλά και αβεβαιότητα για τις εξελίξεις

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στους Διδύμους, το ζώδιο που σχηματίστηκε χθες η Νέα Σελήνη. Αρχικά θα σχηματίσει ένα δυναμικό εξάγωνο με τον Άρη στον Κριό προσδίδοντας μας μεγαλύτερο ενθουσιασμό, αλλά η τελευταία της όψη πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα είναι με τον Ποσειδώνα, αφήνοντας μας αβέβαιους για κάποια πράγματα που μπορεί να αφορούν στις τρέχουσες εξελίξεις, κι αμέσως μετά στις 15:16 θα βγει σε φάση κενής πορείας στους Διδύμους. Στις 15:41 θα προχωρήσει στο ζώδιο του Καρκίνου και θα συναντήσει σε όψη χιαστί τον Πλούτωνα τις απογευματινές ώρες. Έτσι τα «παιχνίδια εξουσίας» στις σχέσεις μας προσωπικές κι επαγγελματικές μπορεί να αποκτήσουν άλλη διάσταση, αν δεν αποστασιοποιηθούμε και δεν ζυγίσουμε τις συνέπειες σε όλα τα επίπεδα. Στα παιχνίδια δύναμης απλώς αντιτάξτε τα όρια σας και μην επιτρέπετε σε κανένα να τα παραβεί. Χωρίς να κάνετε παραχωρήσεις που δεν θέλετε, αλλά και χωρίς να κόψετε γέφυρες, χρησιμοποιήστε διπλωματία και απομακρυνθείτε από τις εστίες έντασης.

ΚΡΙΟΣ

Η παραμονή της Σελήνης στους Διδύμους είναι αρκετά θετική τις πρωινές ώρες που συναντά σε εξάγωνο τον Άρη στο ζώδιο σας, αλλά στην πορεία σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα δημιουργώντας μεγαλύτερο άγχος και σύγχυση, και χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις σας. Αμέσως μετά, στις 15:41 η Σελήνη προχωρά στον Καρκίνο. Και τα πράγματα θα μπορούσε να είναι πολύ ευχάριστα αν δεν υπήρχε στη γωνία ένας Πλούτωνας που σας δημιουργεί μεγαλύτερη ένταση, άγχος ή μπορεί να βγάζει στην επιφάνεια θυμό. Ενδεχομένως όλο αυτό να αφορά τον σύντροφο σας, μπορεί όμως κι ένα στενό συγγενή, ενδεχομένως μια γυναίκα π.χ. τη μητέρα σας. Μπορεί η αφορμή να είναι κάτι μικρό, μια λέξη, ένα σχόλιο, μια περίεργη ματιά, κάτι το οποίο μπορεί να σας παρασύρει σε ένα ξέσπασμα που το πιθανότερο είναι ότι έχει τις ρίζες του σε κάτι πιο βαθύ και ουσιαστικό. Αντί να το κρύψετε κάτω από το χαλάκι όμως προσπαθήστε να το επιλύσετε επιτόπου. Για κάποιους από σας δρομολογούνται εξελίξεις στο σπίτι ή και στις σχέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα ξεκινά στον απόηχο της χθεσινής Νέας Σελήνης τις πρωινές ώρες που στρέφει την προσοχή σας στα πρακτικά ζητήματα της δουλειάς και των οικονομικών. Με το τετράγωνο που σχηματίζει προς τον Ποσειδώνα ίσως θέλετε να κάνετε άλλα πράγματα από αυτά που πρέπει να κάνετε κι αυτό να σας ρίχνει λίγο τη διάθεση. Μην αφήνετε όμως τη κυκλοθυμία να σας χαλάσει τη μέρα. Το μεσημέρι η Σελήνη προχωρά στον φιλικό σας Καρκίνο μες τον τομέα της επικοινωνίας στο ωροσκόπιο σας. Η πρώτη της όψη όμως είναι η κόντρα με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Χρειάζεται να προσέξετε ιδιαιτέρως σε αυτά που θα πείτε, την κριτική που θα ασκήσετε σε άλλους, την «κοινωνική κριτική» στην οποία θα συμμετέχετε ενδεχομένως και μυστικά. Εννοείται ότι είναι από τις μέρες που δεν πρέπει να αποκαλύψετε μυστικά δικά σας ή άλλων, ενώ μπορεί να υπάρξει μια ρωγμή στην εμπιστοσύνη που μπορείτε να έχετε σε κάποιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου. Ακόμη αποφύγετε συγκρούσεις και παιχνίδια δύναμης και εξουσίας με προϊσταμένους και ανωτέρους στη δουλειά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη θα παραμείνει στο ζώδιο σας μέχρι το μεσημέρι, αλλά από τις 15:16 μέχρι τις 15:41 που θα περάσει στον Καρκίνο θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας. Το πρωί θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Άρη δίνοντας σας δυναμικότητα και ενθουσιασμό για τα σχέδια σας. Όμως η επόμενη όψη της είναι το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα κι είναι πιθανό να νιώθετε μεγαλύτερη ανησυχία, να έχετε ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα αλλά και αρκετή σύγχυση, γι’ αυτό ας είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σας. Στις 15:41 η Σελήνη προχωρά στον Καρκίνο δίνοντας ένα πιο πρακτικό τόνο με έμφαση στη δουλειά και τα οικονομικά. Η πρώτη όψη που σχηματίζει είναι μια χιαστί όψη με τον Πλούτωνα και μπορεί να ζοριστείτε λίγο περισσότερο σε οικονομικά ζητήματα ή σε σχέση με τα θέματα του πολύτιμου χρόνου σας. Μπορεί να σας ζητηθεί να κάνετε ας πούμε κάτι που δεν είχατε υπολογίσει στη δουλειά ή ως χάρη σε κάποιον κι όλο αυτό, μολονότι μπορεί να το δεχτείτε αρχικά, στην πορεία να το μετανιώσετε γιατί καταπιέζεστε. Από την άλλη, αιτία καταπίεσης μπορεί να είναι ένα οικονομικό ζήτημα, ένας λογαριασμός που σας πιέζει ξαφνικά, το μέλλον των οικονομικών σας ή ακόμη μπορεί να είναι και μια ερωτική ή οικογενειακή σχέση.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ